1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Породување во приватна болница

Дискусија во 'Бременост' започната од femina21, 25 декември 2013.

1. Flower117

Flower117 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    54
    Јас сега баш им ѕвонев, но никој не ми се јави. Ако случајно некој има што прашал нека сподели инфо :$. Јас имам уплатено капар предходниот месец, а термин имам наредната недела, па ме интересираше дали важи за сите или за тие што уплаќаат од денес.

2. girlboy

girlboy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2015
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    158
    Успеав да ги добијам, ми рекоа дека важи авансот за новите цени но секако тогаш би немало 10% попуст туку само се минусирал од новата цена, ама дека тоа важи само ако до сега не сте користеле ништо од пакетите кои се нудат со авансот, е сега не знам што подразбираат под тоа, и тие не се сеуште многу информирани ми рекоа од утре подетално ке се знае

3. strelec231992

strelec231992 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2014
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    1.193
    Мислам дека разликава со новите пакети е што во нив нема никакви бенефиции како што ги има во стандардните пакети, во поглед на тие бенефиции во бременост и после породување и бенефиции за бебиња што ги имаат во пакетите. Така и пишува на објавата, дека си стојат и стандардните пакети со специјалните бенефиции.

https://acibademsistina.mk/mk/novosti/index/1120

4. Flower117

Flower117 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    54
    Хаха, веќе имам искористено. Логично пред месец време имам уплатено аванс, секое цтг ми е бесплатно, и лабораториски анализи.....

5. girlboy

girlboy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2015
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    158
    Не знам за тоа бидејќи јас бев на цтг и направија некои анализи но сето тоа ми беше бесплатно бидејќи е после 35 недела, немав ни уплатено аванс сеуште. Мислам тоа со докторот најдобро на крај на ден би требало да се види.