Породување во приватна болница

Дискусија во 'Бременост' започната од femina21, 25 декември 2013.

1. angel4444

angel4444 Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    1.765
    Мои 2 соседки беа презадоволни пред 4 години, скорешно искуство немам слушнато..

На Lenaa__12 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. NanaMal

NanaMal Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2015
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    219
    Jas se porodiv pred 6 godini tamu, doktorot bese super i poragajot no uslovite tamu sestri i drug personal katastrofa

На Lenaa__12 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. poker_face

poker_face Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.693
    Не 300-500 туку баш 500 евра е и тоа регуларно а недај боже на интензивна ако е може и повеќе да наплаќаат.

4. poker_face

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.693
    Ц ц ц вака така неприметно додека промовираат пакети, на мала врата пак пробуваат да протнат покачување на цени. 100че ама кој ти го дава. Пред некој месец се породив во систина и спонтано наспроти царски кај поефтината група беше 119000 со 149000. Сега ги качиле за 100 евра пак гледам според коментаров. На секои неколку месеци качуваат и не знам до кај ќе одат со цениве.

5. Makedonka123

Makedonka123 Активен член

Се зачлени на:
    6 март 2025
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    16
    Zdravo mamicki, preporaka za doktor za poragaj vo zan mitrev i dali imala nekoja iskustvo so poragaj tamu ?

6. kitty.m

kitty.m Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    1.946
    Здраво, јас се породив завчера :). Од 35 недела почнав тука, па ги запознав сите доктори. Се одлучив за др.Јелена. Прекрасна докторка, внимателна, посветена, достапна. Презадоволна сум. И целиот персонал на болницата е одличен, хигиената и услугата се супер.

На Mumoftwo30 и Aschenputtel им се допаѓа ова.
  7. VirgoStar

VirgoStar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2021
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    844
    Во кој точно пакет за породување и што точно спаѓа

8. Luminara

Luminara Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2026
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    7
    Здраво, ме интересира за мислење за породување кај д-р Афродита во Ремедика и кај д-р Ирена Јордановска во Систина доколку некој се пораѓал кај нив. Исто така сакам и да ги запознаам секоја да имам преглед па и за тоа да ми кажете искуства. Инаку ова ми е прва бременост.

9. Puffy2019

Puffy2019 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2019
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    1.873
    Здраво,
    Мене од половина бременост до крај ме водеше Ирена лани.
    После породување си продолжив кај неа на прегледи затоа што сум многу задоволна од неа.
    Ако можам уште нешто да ти помогнам, пиши ми.

На Luminara му/ѝ се допаѓа ова.
  10. flawlessss

flawlessss Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    232
    Кижевски и Јелена :)

11. poker_face

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.693
    Гледам веќе ти одговориле за Ирена и баш ми е мило ако е така. Јас не се пораѓав кај неа ама бидејќи добив болки навечер околу 10 завршив на ургентен каде таа беше дежурна и ме прими. Толку ладен пристап од доктор до сега немам видено. Ме прегледа со рака и си излезе од просторијата, буквално 1 минута беше присутна. Ништо не ми кажа ни дали ќе ја извести мојата докторка ни дека ќе ме хоспитализираат ништо ништо и ниту еднаш не се појави до утредента кога веќе дојде мојата докторка што ме породи.

12. Marijanche33

Marijanche33 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2025
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    766
    И јас имам доста лош впечаток добиено од Ирена, не сакав да пишам затоа што не сум била на преглед кај неа и не ја познавам нешто многу, а гледам има задоволни членки, па си мислев дека е до мене или не и бил денот. Кога се породив влезе на визита, џвакаше мастика со отворена уста, како да не постоевме и јас и цимерката, поставивме некое прашање и само не погледна дрско и си излезе. Останав зачудена

13. Luminara

Luminara Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2026
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    7

Може ли да знам кој те пораѓаше ако било во Систина?

14. poker_face

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.693
    Да, имам пишувано и за моето искуство со породувањето во темава. Кај Корнелија Трајкова се породив.

15. angelce23

angelce23 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    231
    Јас лани во август се пораѓав природно во систина и сум презадоволна как др. Гордана значи немам доволно пофални зборови за жената и општо за се...
    Сега сум трудна пак во октомври ми е термин пак кај неа ке се пораѓам, е сега пошто веќе имам уште едно бебе (тогаш здравје ќе има година и два месеци), дали на посета ќе ја пуштат и неа со татко и? Некој вака од искуство да каже, пошто 3 дена без да ме види и јас неа без да ја видам не знам како ќе издржиме

На 5678m му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    6.852
    Не пуштаат на посета деца до 10 години.

17. Puffy2019

Puffy2019 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2019
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    1.873
    Добро што е со луѓево? Како да работат со предмети, а не со луѓе.
    Не ми се верува што прочитав за Ирена...јас ја знам во сосема поинакво светло, и тоа токму кога бев на дежурен во средина на бременоста ја запознав, и бев сигурна дека погоре споменатата докторка која ме водеше до тогаш, морам да ја сменам, затоа што ме препраќаше на дополнителни прегледи на секој мој паничен напад.
    Секогаш одговарала на пораки, повици.
    Кога ќе се сетам, и со акушерките е исто. Цимерката што ја породија пред мене беше презадоволна од акушерката, префина била се, одам јас на крај на нејзина смена, луѓе...како што ми беше страв, таа дополнително ми го качи, ми доаѓаше да избегам од таму. Таков намќор, дрски одговори уфф кога ќе се сетам :(
    За среќа таа брзо си отиде па дојде друга што беше срце со мене, Господ здравје да и дава колку смиреност и верба ми влеа.
    Излегува дека се се сведува на тоа кој како ќе ни се потрефи, друго не знам што да кажам.

18. angelce23

angelce23 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    231
    А јас некако да излезам до негде да ја видам? Ќе дозволат ли

19. Виножито_8

Виножито_8 Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2024
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    18
    Здраво, се мислам меѓу Жан Митрев и Систина, и едно од пресудните нешта би ми било да посветуваат внимание и нудат поддршка за доење.

Со вовлечени брадавици сум, и со првото кога се пораѓав во Систина, не ми помогнаа баш, а јас ем неискусна, ем со царски, и пројде возот.

Па, ако некоја од вас неодамна се пораѓала во една од двеве болници, ептен би ми значело ако споделите како сте прошле на тема доење.

Фала <3

На sarki му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Veci@123

Veci@123 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2024
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    1.095
    Можеш во чекалната да ја видиш ,внатре во соба не.

На angelce23 му/ѝ се допаѓа ова.