1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Породување во приватна болница

Дискусија во 'Бременост' започната од femina21, 25 декември 2013.

1. MikiUnique***

MikiUnique*** Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2017
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    11
    Здраво на сите. Дали некоја мајка со терапија верапамил и чести аритмии и тахикардии се породила во приватниве болници ? Природно или царски и препорака за доктор за истиов проблем ? Втора уредна бременост ( првата царски пред 5 год )

2. Discovery

Discovery Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    229
    Дали и какви документи треба да носиме за пораѓај? Конкретно за Плодност.
    Дали бараат предходни анализи и резултати (крвна слика, резултати од брис, крвна група и слично)?

3. Karolina10

Karolina10 Нов член

Се зачлени на:
    8 декември 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво, дали може да споделите искуство за следење на бременост и пораѓај во Ремедика. Како им се движат цените по преглед

4. jungle

jungle Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2012
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    1.303
    Крвна група и Rh фактор, резултати од последни брисеви, последна крвна слика може да си носиш исто, лична карта, мајчина книшка пополнета.

На Discovery му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Radana

Radana Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2025
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    379
    Здраво, јас цела бременост ја следам кај др. Афродита во Ремедика и сум презадоволна, прегледите ми ги наплаќаја окулу 4500ден. За породување не прашав ама имаат на страната ценовник за природно 113.700, а царски 148.700ден.