Да, за толку многу дена на Оинт цената ќе биде превисока во приватните клиники. Ќе се распрашам и информирам убаво. Да се надеваме деќа ќе издржиме што подолго и што по безбедна недела. Многу мие мило за вас што се се завршило како треба, Господ е голем.
Ako odish remedika samo kaj doktorkata Simonida nema da zgresis 2 poragaja i dvata poragja mi bea kaj nea super iskustva sega e kaceno pregled e msm 4500 ama ako se resis da se poragash tamu se plakja avans 8 000 i nsh potoa ti go odbivaat od vkupnata suma za poragajot i koga ke pocnesh so ctg ne se plakja nisto
Zdravo denes bev na prv pregled kaj bojadziev i se mislam sega kako odat paketite i se, bidejki na prva mi se dopadna so pristap i so se, a i procitav deka preku dobredojde bebe moze prviot izvod vo bolnica da se izvadi pa me interesira kako odi se
Zdravo devojki, Dali imal nekoj iskustvo za vodenje bremenost i poragaj kaj ovie doktori vo Sistina,dr.Jordanco Ivanov i dr.Mladen Risteski?
Систина денес имаат објавено промотивна кампања за породување, дали имате нешто повеќе инфо и дали е поисплатливо од регуларните пакети? https://acibademsistina.mk/mk/novosti/index/1162
Тоа се пакетите кои ги пуштија на почеток на летото кои не опфаќаат прегледи пред и по пораѓај (ехо, цтг, педијатар итн) наменети главно за странци: доаѓа, се пораѓа и си иде
Личи како да ги намалиле цените, баш треба да одам на ЦТГ деновиве ќе прашам пошо веќе имам уплатено депозит уште од Мартот… тие што беа пакетите за странци беа поинакви и не беше вклучено ништо друго, сега гледам и Нифтито е бесплатно… ќе видиме баш
Така е формулирано, бесплатно ама во поскап пакет Отвори на линкот ќе видиш https://acibademsistina.mk/Upload/Editor_Upload//AS_BabyCampaign_FlaerA5_Sept2026_web (1).pdf
A dali toj avans se odnesuva na promotivnite paketi, prasuvam oti nekade kako da vidov deka do 12 nedela trebalo avans da se uplati (toa me zbuni, pa zatoa pak sakam da prasam).
Pa jas imam uplateno za sega sto imaat objaveno kako premium paket bidejki terminot za poragjaj mi e 7mi oktomvri ne gi fakjav promotivnite ceni koi vazea do 15ti septemvri.
Здраво женски. Некој у скоро со искуство од Владимир кижевски жан митрев ? Закажав во понеделник преглед и сакам да уплатам аванс 200 евра . Цените им се ок 90 со 110. Сакав ремедика кај симонифа ама 149.000 излегува за царски . Како е во жан услови и останато ?
Јас се породив летово природно кај докторот, препрезадоволна од него и цел персонал, нема гужва па добиваш максимално внимание. А условите се врв, средено, чисто, храна вкусна и разновидна. Ич да не се мислиш
Мислам не, сега баш бев на свадба имаше една трудница па баш за ова зборевме, дека не и договарале викенд а царски ќе биде, зашто е карлично. И рекле само преку недела.