Чадиковски за сега, уште малку и официјално детски кардиохирург. Имаше објава дека преминал во Систина ама пак гледам изјави дека пробува да ја дооформи детска кардиохирургија на клиника. Одличен хирург од други искуства што слушам.
2015- 2017 Супспецијализација по неонатална и детска кардиохирургија https://acibademsistina.mk/mk/doktori/69-sitedoktori/1124-d-r-vladimir-cadikovski
Nekoj iskustvo vo sistina da spodeli ... koj lekar ve ima porodeno ... priem ... dali se odi na urgentno ili gore na ginikologija ...
Dali e tocno deka dokolku se poragjate vo sistina posle 36ta nedela pregledite - eho, ctg ... ne se naplakaat ?
Мислам дека доколку се пораѓаш таму унапред плаќаш дел од сумата. Пр ако породувањето чини 2000€, после 36та недела плаќаш 100€ одиш на прегледи и цтг таму а останатите 1900€ (или остатокот од сумата) ги плаќаш кога ќе се породиш. @kukla21 и @wannaBeMomma знаат поточно, ќе ме поправат ако грешам.
Jas tuka vodev i bremenost taka da ne znam dali e taka za tie sto ne ja vodat. Ne plativ nisto unapred Mislam ima popust so dajners. Najubavi javi se na kontakt ke ti kazat
Може со Дајнерс-Систина брендираната картичка ако ја имаш извадено, 5% попуст на цела сума следува, ако имаш обична Дајнерс не следува попуст но можеш секако и со неа да платиш, но можеш да си ја извадиш, за ден-два ја вадат, не е нова картичка со нов лимит туку дупликат на постоечката