Здраво дали некој се има породено скоро во систина со близнаци ме интересира бидејќи во пакетот нема наведено , па дали се доплаќа плус нешто
Девојки Систина или Ремедика? На прегледи одам во Ремедика ок ми е докторката, ама се двоумам за породување Кога би требало да одам на контроли ако се одлучам во Систина?
Јас се породив во Ремедика и сум супер задоволна од третман. Ако веќе таму ти ја следат бременоста зошто би менувала? Најдобро е тој што е упатен во текот на бременоста да те породи. Ако не си нешто задоволна тогаш менувај. Инаку ако менуваш болница треба барем еднаш во 36 недела да одиш на преглед и прво ЦТГ.
Искрено повеќе имам недоумици ради коментари на блиски, дека е поголема болница, демек и поспремни доктори ако нешто тргне на лошо не дај Боже.. а за Ремедика ми ги пофалија сестрите. Малце сум во прашалници. Од Ремедика сега за сега сум задоволна, докторката е баш ок и верувам...
со ниту еден доктор од ремедика немаш утка... јас па затоа ја избрав дека малку полабаво е. јас сум презадоволна. не мисли на лошо па ти
Значи со царски е три ноќи/четири дена, односно на четвртиот те пуштаат дома? Исто ли е и во Ремедика, ќе ми каже некој со искуство од таму?