Туку, Санте пак почна да работи??? Гледам на фб уште си постираат слики со бебиња, па пораки од месинџер со благодарност, со сѐ
Шо вика мм сега имаат екстра слободно време. Да се редактирам, мислам дека не работат, ама дефинитивно се активни на фб.
Бербер е тоа. Реално и ептен треба. Тие што се оперираат глава пример, мора да се бричат/ шишаат. Ваљда и до сега имало
Не паѓајте во несвест,секоја клиника мора да има бербер заради операци. Сигурнп недај боже нема да му кажат на некој пред операција оди до фризер нека ти ја избричат главата. Во државна уште од многу дамна има.
Мислам ова не е за операции на глава што се прават, за задоволство ко што нагласиле не ми иде да е за тоа
Za sto i da e..zasto da ne go nudat ko usluga? Nekoi od vas samo gledate da se napnete za nesto, nicim izazvani. Pa i ova loso stana. Ne vi cini, ne odete.
Ама зошто лошо? Кој сака ќе користи, кој не, не мора. Јас не го замислувам тоа дека некоја ќе вади прамени таму, туку ете подолго лежи во болница , или не може да стане да измие коса, па зошто да не се нуди како услуга. Миење коса и фенирање. Инаку и во ремедика имаше таква услуга пред некоја година, не знам дали е уште така.
А зошто е лошо?? Има пациенти кои поради терапија или надзор мора да лежат во болница, а се сосема способни за нормални активности - па што е до мене, дали ќе е нотмално миење коса и фенирање, разонода или терање ќеиф фризеров во болница за таквите зошто па да не??? Ако јас како пациент се чувствувам способна и имам желба за коси правење за време болнички престој зошто да не ми е овозможено? Уште па и да ми судат ?? Сосема ок си е услугата. Кој сака и може нека повели, никој не наметнува, само опцијата постои.
Демек дома сите фенирани седат, па и у болница да се такви? У болница м. сестра или болничарка ти помагаат да се избањаш ако не си способен, паа не ми е баш јасна улогата на фризерот? Нејсе, ја кога сум болна, физички изглед ми е на последно место. Уз фризура оди и шминка, нели?