Следниот пат.Од форумов видов дека не ретко се прават на тошо за наплаќање. Не знаев дека и ќебрнце и јастуче даваат . Да купам значи уште по едно ќебенце за преперување.
Кукла како го переш јастучето? Не ти се собра? Јас моето уште не го користам, оти не ми е перено од страв да не се собере
Го исправ и во сушара го пикнав тоа полнењето јок се стори, ама го тефнев и некако се поднамести не го користам, па не му се секирам многу
Па и јас од вакви искуства уште не го користам, ама изгледа нема начин како да се пере без да се собере.
Јас одма од болница го исправ перничето, го ставив во сушара, тутка се направи и го фрлив А на ќебенцето маста му ја извадив, уште го користам за на транспортер, таман е малецко, да не виси од страните. Ко за таа намена (за во количка/транспортер) супер е. Торбата кај свеки е, полна со ствари за пресоблакање, за кога ја чува малата
Mene me prasaa kaj koj sakam i tamu mi zakazaa besplatnite. Ne odev kaj toj od poragjaj Torbite se super. Jas naporeno koristam taa i taa so kolickata sto ja imam
Не знам зошто но со количката торба не му дале на маж ми иако зема дбојна количка и плус седишта за во кола . Мислам дека сегде имаше комплет и торба.
Мами во систина царски е 103 000 денари . Информација од вчера. Дали даваа во систина и моч пелена со торбицата по пораѓај или грешка сум.