Ќе сликам после, ама гарант за тоа прашува. Јас и другата торбица што ја имам ми е со таква подлога, па логичко ми е прашањево.
Не не прашував за еднократна употреба . Како пешкирче тенко е од едната страна а од другата мушамче. По интернет што гледам иде со торбица или е дел од самата торбица . Во стружанка видела мајка ми 250 денари ,може лошо се изразив не е како тетра пелена малку подебелка е .
Дебелки се прилично тие од стружанка и не ми е бар мене погодна за користење, јас такви мушамки имам земено од џамбо и уште ги користам а ги перам на 60 степњни и ништо не им е, две идат во пакување , помалите беа чинам 120 а поголемите нешто поскапи.
Од Стружанка мене не ми се свиѓа. Од Џамбо не се лоши, ама мене најпрактични ми се на бекутан, еднократните.
На министерон за економија жената ја сретнав кај матичниот и рече ќе се пораѓала кај јегени. Па се збунив, викам каков јегени зар работи санте. И рече дека директорката на санте ја изнајмувала салата за пораѓање на надворешни лица и затоа тоа се случило . Ама нелогичности еден куп во мојава глава. Ако ја изнајмуваш салата логично е да го има апратот со кој се гледа дали брцаш во душник или хранопровод затоа што е неопходен . Како и да е не требаше да помине туку така се тоа.