Не. Ниту пишува такво нешто во тоа што влегува во пакетот. На @kostarika истото и го кажале на кол центар.
Ок, тоа е друго. Но сепак останува и опцијата да наплатат, што пак сметам дека не е во ред. На тие цени, треба да бидат бесплатни и официјално.
Значи еве вака цтг три пати ми прават во две недели до сега и не ми го наплаќаат, ехо што ми правеше палчевски ,кој ми ја води бременоста од 33 недела не ми наплаќа ама денес ме гледаше димчев вонредно и ми наплатија.
Не се нормални со покачувањава, последно кога бев беше 2050, па за брзо малку пред да се породам го покачија на 2150 и сега додека се одлучам јас за второ и 4000 ке стане
Тоа е со попустзатоа што се пораѓаше таму? Палчевска ми рече дека цел живот ќе имам попуст за се во систина. Не знам дали тоа е после користење на инкубаторите или нешто друго.
Да да. Со попуст обично не марам цени, ама оваа ептен ми остана во мисла. Одма по раѓање е 10%. Твоите може и нема да користат инкубатор
Јас денес се јавив за информации, прегледи и цтг се наплаќаат во Систина, цтг 800 ден. Во Ремедика 6000 ден. но ти одбиваат на крај од цела сума. И јас неможам да се одлучам каде за пораѓај 32 сум паники ме фаќаат