Па демек за болница ги земав да ги испрљам и да не ги жалам ама ете не давале да си носиме. Што проблеми излегоа од спаваќите леле леле.
Што сакав правев, не се замараа. Сите пораѓаи, независно природно/царски, бев со трењерки. Двата природно, пред да одам на бокс, си ја облеков спаваќата. Третиот пат остана необлечена.
200 мл мислам беше.. ама глупо е ти носат кога ќе речеш ќе се тушираш и ти го зимаат пред да си одиш... налет за гел од 150 ден.
И јас следниот ден Ама со помош т.е ме истушираа Во ремедика спавачите ич не се убави ( кога веќе падна муабет са нив ). Во систина се пофенси @LiliBoz ја па не ни видов дали има гел. Од дома си носев
не ми текнува во моментов ама деновиве ќе бидете на удар броиме ние ама систинци не сакаат да ризикуваат . Еден бебуш не калува доволно килажа на неделно ниво.
Јас и на трето мислам, тек 4 месеци поминаа. Така да @kostarika ич да не се плашиш. Се ќе ти помине како на филм. Нема да знаеш дали ти се случувало тебе или некој друг.
така нешто. А тоа второто највеќе ќе го правиш пред да ти дојде млеко во комбинација со инекции за стегање матка. Јас плачев ко мрдната.