сега искрено и лифтинг на задник да нудат џабе им е. сва среќа што седнав се потсетив иначе ќе дојдеше време пак и немаше да ми текне. не е само гелот во прашање туку и односот на сестрите. Ако те начекаат како мене многу си добиваат на сила . Јас бебе си го сакав до мене цело време. Од 6 наутро до 23 навечер. Но требаше да се туширам и кога реков да го земат да се средам фама испадна. Ама ајде побрзо зашто да се туширам сега.. па зашто вака па зашто онака ќе плачело по мене... И се подзакарав таму. ај викам ако ти е проблем да го земеш викни ми директор или менаџер да видиме дали они ќе имаат проблем со тоа. И штама настана. А цимерката до мене го зимаш на 2 часа само да го надои и толку одма го враќаше. немаше проблем за неа јер второ таму раѓа.. вакви глупости можам куп да набројам. Од една страна докторите се екстра ама од друга ако те осетат мек сестрите маМе е.аваат.
@kostarika do koja nedela stigna ti,so ubavo, uste malku ke si gi vidis bebuskite.ajde so lesno neka ti e najubavo na svet da projdes pa posle da mi raskazuvss i da mi davas sila,zosto jas za se sum goelma panicarka
@LiliBoz јас пак по муабети мислев дека сестрите се многу ок и помагаат за што и да треба. Офф да не беше докторкава у Ремедика ич немаше да се мислам, ама ме следи цела бременост не ми се менува сега, баш опуштено се осеќаж со неа.
Јас немав вакви проблеми како на @LiliBoz и баш ми е жал за неа што вака поминала. Од однос на сестри јас сум презадоволна, баш цело време трчаа по мене и пред и после пораѓај. Имаше една построга, ама пак си ја вршеше работата. Исто и сестрите од педијатрија беа фини. Особено за доење беа цело време да помагаат. Јас во тој поглед, немам замерки. За станување мене ме станаа нареден ден рано сабајлето, и самата сестра ми рече дека ќе ме тушира од половина надолу. Ептен беше внимателна и трпелива дека бев со царски. А за лична хигиена, јас сѐ си носев од дома, од гел, шампон, крема за лице и сл. затоа што имам специфична кожа и не сакав да ги користам нивните. Ние две може и ќе се начекаме таму
Јас напротив бев презадоволна од нив ... ги викав по 100 пати и навечер во 2,3 одма доаѓаа... Да не беа они немаше да дојам... Сестра Наташа се препоти со мене да ме стане , ме истушира и ред други работи. Имам пишано дека злато се
абе има и мн ок сестри. Ама како ќе се погоди е работата. пример една сестра што ја знам приватно воопшто не и беше гајле за мене мими пример никогаш лош збор не би рекла за неа ..Толку упорна да дојам толку за се тука.. немам зборови. Додека онаа со црвена кратка коса виткана од кај бебињата безобразна за сите пари .. ама секаде е така. една ќе е ок една нема да е и тоа е тоа. мада пак ќе речам повеќе замерки имам и затоа сакам ваму следен пат. од совршено само храната срц. докторите се ептен стручни ама откако пред месец дена му пратив на тој што ме породи колешка на преглед и почнал да и кажува работи за мојот приватен живот амин веќе кај него
епа не смее ама тоа е. ствари што сме ги збореле јас и он во поверење (не во врска со бременоста ) и ги кажал неа.. Ми идеше да му се јавам да го отерам онаму ама искрено немам сила ни воља да се расправам со тоа. здравје боже ќе дознае дека ја ус*ал коа ќе дое време.
Јас од Ремедика сум презадоволна. Од круцијалните аспекти како добра медицинска нега, доктор достапен во секое време, сестри како мравки ти трчаат за било каква помош дали да станеш, да те избањаат, за бебето. Тоолку упорни да те научат да доиш, како да држиш бебе, како да се грижиш за него дома. А муабетиве дали спаваѓата била ваква или онаква или сестрата како ме погледнала, па не сум во средно школо да се замарам за тоа. Алал пари се за Ремедика дадени.
А на некој што нешто не му се допаѓа во средно школо е абе не научивте да си кажете мислење без да навредите и не научивте
Не гледам каде вреѓам некој. Ама кога си стигнал живот нов да донесеш на свет, најмалце е битна спаваќата. Поентата на компарација на државно со приватно породување 100 и 1 друга причина, најмалце сестрата како ќе те погледне. Од мое искуство кога бев во државна немаше ни лекар ни сестра макар на криво да ме погледнат. Поздрав
Само да ви кажам во систина на спаваќава две врвци скинати и сега морам така секси со длабоко деколте да чекам да ме видат на дежурство знаете кој