Оваа чим од Косово иде сама, не е поврзана со ниеден гинеколог. Во рекла казала муабети веруваат и ја викаат. И да се пораѓаш дома, пак треба да има до вас и акушерки, гинеколози, анестиолози , а не само бабица.
Ај ти спакувај се и бриши од форумов, не туку врбувај млади мајки да се породуваат дома. Од кај и да е бабицата, местото за во затвор и е.
Нема зошто јас да се смирувам туку провидна ти е реклама тука, не ти поминува. Ти Пропадна бизнисот јбг.
Da posakuvash zlo na nekoj shto ne go poznavsh i da imash tolkava omraza sprema seto ova mora da ti e mnogu trula dushata. Na chest neka ti e sekoj losha i zlobna misla da stavish nevin chovek vo zatvor.
Таа бабица за без пари не ти дошла дома да те пораѓа. А кај нас е бесплатно пораѓањето. Се друго е мито и корупција. Така да, не е невина.
Добро е, штом лично сфаќаш што пишувам значи ти си бабицата. Кој дел не ти е јасен, не е легално, кква црна омраза, многу ми трба тебе да те мразам Не си невина. Исто како што не смееш да правиш абортус дома . Не смееш да вршиш медицинска дејност по дома во ова држава.
во кој век живеете со породувањево дома баш ме интересира???? бабица не е исто со доктор специјалист побогу, искрено и пари да ми даваат дома не би се пораѓала а за пораѓање во вода во болница би се размислила. Целава оваа фама некако со оваа тема ми чудна феминката е зачленета од вчера да остава и да коментира стрикно на оваа тема и да убедува нови потенцијални клиентки ( некои што се според мене лесни на убедување).
Па ние сме. Ти дојде да продаваш као си имала прекрасно искуство со породување дома кој сака детали во инбокс.
Da vidov deka nekoj napishal da se otvori temava, ne da se napagjame mislev nekoj stvarno saka da znae.
Преварант е членов. Исто ко оние шо измамуваат луѓе преку интернет и телефон. Во инбокс гарант им вика дека треба претходно да и платат на бабицата.
Дур има овци ќе има и волна. Дома ќе се пораѓала бабица ќе викнела бе. Какво коцкање со својот живот и животот на новороденчето, жално.