Здраво дали можеш да ми пишеш порака сакам да те прашам подетално и јас сакам таму да ги правам забите
Zdravo, me interesira Skopje/Prilep/Bitola kade ima strucnjak za zabi da mi preporacate i dali e podobro cirkoni, laminati, koronki? Kolku cinat otprilika i kolku vreme e potrebno za izrabotka? Isto koja nijansa ja preporacuvate od iskustvo? Sakam da se tenki, poprirodni. Fala vi!
Циркон е тип на материјал, а ламинати и коронки ти е вид на изработка, значи различни работи. Најдобро е ламинат, ама не е работата што сакаш туку што може. За најприродна нијанса, А2. Ама зависи од твојот тен и боја на коса, возраст, претходна боја, колку и кои заби ќе се прават. Се на се, не може никој на форум да ти каже што е најдобро за тебе лично. Ќе одиш на консултација кај повеќе доктори, па ќе одлучиш.
Ве молам кажете ми за колку време ги приготвуваат привремените заби? Ги истружив забите, ми стави од таа навлаката за заштита и денес бев пак на контрола, 2 заби ми се скршија од навлаката, не можам ни да зборам ни да јадам, до пола заби ми е за непцето да можело да заздрави. Не ми стави друга навлака, ме пушти ваква да шетам и ми рече за неколку дена ќе се готови, луѓе на свадба сум викендов кај ќе одам ваква, плус мртва гладна сум што и да јадам мислам дека ќе ми ја скрши пластикава. @Spidy можеби ти најдобро знаеш за колку дена одприлика се приготвуваат? Знам дека е индивидуално но барем трошка надеж ми треба дека утре, задутре би биле готови. Мислам дека денес се нарачани пошто денес ми ги скенираше стружените заби. Ќе пукнам.
Најмногу 1 недела ако ти ги погодат ако не ќе чекаш уште неколку дена.. Со лесно, вреди за насмевката да трпиш малку
Една недела?? Не е проблем за трпењето ама полудев од нервози како ке одам вака на свадба, старосватица сум, не можам ни да зборувам ни уста да отворам, посебно што веќе цела навлака паѓа. Апсолутно никакво чаре нема сега?