Krv da kaplje mesto suza, umrla bih bar sto puta kada umesa se tuga onda mala rec je ljubav onda zaborav proguta nas svaki trenutak, kada razdvoje se srca uvek jedan bude tuzan. Niko nije mislio da mogli bi da imamo i ono malo dovolno da ne trenutak zablistamo, dva sveta ti i ja a jedna ljubav i sta sad, kada znamo da je kraj oprosti mi i budi jak. I ne znam zasto sve to opet znam da pravim, sve je bilo vise tesko ne bih nazvala to srecom, uvek trazio si nacine na koje da me povredis, ti najbolji si kada nemam s kim da te uporedim .. Z
Trebalo je da prećutim ti sve da se pravim luda ko sve žene al sam mislila da ispadnem fer i da prvo čuješ ovo od mene..
Знам да ночас си далеко Ал ја до смрти бих те чеко Знам да срече нисмо имали. Знам да болече још дуго Ал ми једно смо за другом ЗНАМ ИАКО НИСМО ОПСТАЛИ,БАР ЛУДО СМО СЕ вољели....
Химната Nocas ides tko zna gdje samog sebe sram me je kada znam da sam ti kriv za sve I u oci gledas me da mi srce polomis i da umrem od ljubomore Steta sto, sto je kurva kazu svi, a ja sutim
Зашто да трошам време, енергија и батериите на тастатурата да постирам песни за бивши девојки, абе не вредат...еве пишувајки го ова потрошив и време, батерии и енергија!
Ubija me taj tvoj ukus los .. P.S. I da , deckoto sto ti najmnogu go mrazese, mi stana soprug Vidi mogla sam ja sa njim da odemm