Zdravo Snezana jas sum nova ovde ama sakav da vi kazam deka vo domot za doencina od Bitola koga dadat dete na posvojuvanje lugeto sto gonposvoile deteto mozi da mu smenat ime. Moeto rodeno ime e Vesna i bioloskata majka se vika Snezana barema taka razbrav ama godinata na raganje ne se sovpaga a mozno e i godina da smenat.
Imeto mi bese Vesna sega sum pod drugo ime koga me posvoja mi go smenaj imeto a sum posvoena od bebe!
Ti blagodaram sto mi se javi nego mnogu sum vozbudena pa ne mozam da se snajdam I da ti napisam pooraka ilirazgovora te molam ako mozes ti a jas ke probam dodeka ne uspeam za sega eden pozdrav pa da se nadevame deka ke se pronajdeme...
Jas ne zevejam Mk, ama imam bracedi koi ziveta Bitola i gi zamoliv da pobarat poke informaci oti cel slucaj kaj men e izburickan a roditelite se me posvoja pocina 2, tie zaeja i koja e vistinskata majka ama i kazale samo na edna babicka komsivka a taa i kazla na sna od sin zosto padnale vo muabet, Sega koga ja prasav oti samo so nea imam kontakt vo Mk mi kaza deka svekrvai i kazal deka vistinskata majka se vika Snezana i deka imeto so mi go dal taa e Vesna. A znam isto i dek na brzo posle zaminala od MK kolku sto razbrav od kosivkata vo Avstralija
Ajde te molam ako mozes da zapocneme privaten razgovor mene ne mi uspeva .pa probaj ti ako ne ti e tesko..Jas ne ziveam vo Avstralija ama vo posledno vreme I razmisluvame na taa tema.Mozebi zatoa sto si ti tolku daleko ne sum mozela da te pronajdam .se nadevam deka ke uspeeme da se pronajdeme zatoa sto e toa moja najgolema zelba.i uste ednas I tebe I na site vi posakuvam mnogu sreca radost I daj boze dase sredi sve I da ja doznseme vistinata I ti I jas ljubim te puno.Sekako ke imas uste eden dobar prijatel I ako sum te rodila jas I ako ne mnogu pozdravi I baknezi
ete i jas sum posvoena ...ama zemena sum od bolnica vo tetovo ...a dokumentite preku bitola sto e domot...pocnita mi se dvata roditeli taka da nemam nikava informacija koi mi se roditele...nikoj nisto ne mi kazxuva i sega skoro doznav deka sum posvoena...
Ma probam I jas ama verovatno sto si nova ne moze se uste da te pronsjde isto ke probam celo vreme .Mozda na kompjuterot doma ova e sega preku telefonot pa ne mi odat rabotite kako jas sto sakam.No da ti kazam mozno e zatoa sto nekoi moji podatoci od pretpostaveni ts tragata za sega I bila do Bitola no za ponatamu uste ceksm odgovori .Znaes kolku bi bila srekna da se videmeda te pregrnam jako najako.i mene koga bev mlada me vikaa mala mnogu slucajnosti..
@Malo81 и @pahuljica sneza треба да кликнете на профилот од другиот (пример - кликаш на Мало 81) и ќе ви излезе мало прозорче. Тука треба да одберете 'започни разговор' и ќе можете да си пишувате во приватни пораки. Баш би било супер ако се најдете. Ама да не’ информирате тука.
samo edno gplemo blagodaram za pomosta i naravno obavezno samo sve da bide dobro ke ve obavestam i daj boze da se raduvame zajedno ubava nok na site vi pozeluvam...
Чекајте, @pahuljica sneza ѝ е мајка на @Malo81? Зарем се најдоа на форум? Или сè сум разбрала погрешно.