Може ли бустерот да се стави на седиштето за дете односно има ли модели 2 во 1? Ако гледа низ прозор веројатно ќе и се допадне. Сеуште немам купено чекам да почне да седи па да ги пробаме седиштата. Типс ако не сака да седи вели играчки за кола помагале. Ако на некој му врши работа има многу интересни ствари. И сакав да прашам ако имате инсталирано на седишта таблети дали ги користат вашите деца подоцна? Или можеби има нешто поинтересно сега?
Јас и ставав огледалце, специјално за во кола се лепи на задното седиште и интересно и беше се гледаше цело време, плус и ти ќе можеш да ја гледаш дури возиш.
Ние добивме седиште за роденден на Лорелли. Не ми се свиѓа што седиштево нема наслони, па сега првпат на одмор малце импровизавии правевеме, го накривувавме највеќе дур спие за да му дојде исто. А и мн се поти бебе. До душа у што и да го ставам се поти. Чаре некое? Мора клима да пуштаме на најтивко, е тогаш е подносливо
Пуштајте инаку жива вода ќе ја правите. Од време на време отварајте прозор. Јас кога одиме на пат му ставам тетра пелена под него
Te razbiram potenciram samo na vremevo znaci i na 10 min da e vo sediste go stanuvas ziva voda i se otkazavme od baranje na resenie sega nosime postojano ekstra maicki za presoblekuvanje.
Do deteto e on i koga spie stanuva ziva voda doma celo leto do 25 stepeni e ama ne menuva isto ko oblecen da sum go tusirala. Klimata e stalno uklucena i po 2 tetra peleni mestam na sediste dzabe e
Мене климата во кола на 20 ми е наместена. Ако удира сонце од нејзината страна уште пониско ја местам. Ко за мене. Да не не ви е добро разладена колата.
Не сум доволно информирана па да прашам,добивме седиште на поклон,се уште не ни е наместо.. Прашањето ми беше дали сите седишта се местат вака како на @SofiMar_ или има некои што може само на нанапред да бидат свртени? Да се надоврзам за клима,мене ми е стално пуштена,неколку минути пред да стасаме ја гасам и отварам прозор
Na 20 e i kaj nas ima i rolo na prozo od negova strana deteto mi e takvo mn se poti se pomiriv so toa.
Мојот од кога се роди се поти многу, исто како дс сум го бањала, се прави жива вода. Јас и во количка на седиштето си сошив памучна навлака до ластик му ставам и во седиште во кола имам такво. Пошто и количките и седиштата се од полиестер мислам се вика, и тоа поти многу што и не е баш олеснително со оглед времево кај нас. А што се однесува на климата, и јас секогаш го возам со клима на 20 пуштена, па и дома.
Зависи какво сте добиле, ако е транспортер - се монтира како на сликата погоре, ако е од 9кг - се мести нанапред. Гуглај туторијал со името на седиштето, скоро сите ги има со видео како се мести и користи