@TheGoldenPeach ние го имаме седиштето на freeon. Некако од сите шо ги гледавме во тој ценовен ранг, најмногу ни одговараше. Ако те интересира нешто повеќе за него, прашувај слободно
Фала мила ама го порачавме веќе Joie, само двоумење, мислење и на крај се решивме, па се надевам ќе не бендиса.
Konecno smenivme sedisteto...dzabe se sekiras za shieldot detevo si go guska mu se raduva izgleda ziva radosna e deka siroko i e epten tesen stana transporterot. E sea za spienje na pat kojznae kako ke bide ali za pocetok super e
Здраво, дали некој го има седиштето и како сте задоволни од него и дали ISOFIX системот одговара за сите автомобили https://www.encimenci.com.mk/sedishte-serengeti-0-36m-black-cangaroo-066lsa0506
Мајки да не случајно некоја имате искуство со седиште кам панорамик од Крш? Денес го видов италијански бренд
Добар ден мамички Ќе ве замолам за мала помош. Ни треба седиште за во кола и се двоумам за две. Па ако може да ми кажете ваше мислење. Кое од овие две е подобро или ако знаете некое подобро седиште од овие две да ми предложите. И секако цената да биде докај 8000ден. Ви благодарам
Возење во седиште ни е хорор од сам старт. И во транспортер претходно и во седиште сега. Не сака и несака. Пиштење до максимум. Се смирува повремено со телефон,...не можам да се помирам со тоа, ама тоа е. Има 16м. Оди сама веќе месец и нешто (паѓа нормално се клати ама битно си оди) Има 8кила. Прашањево ми е дали да го вртам седиштето нанапред, ....ради килажата, ме плаши. И дали би променило нешто во возењето т.е. да не вришти
Можеш да го свртиш. Не е проблем килажата. За напред вртење се гледа стабилноста на вратот. Секако со каиш ќе ја врзеш. А дали ќе вришти или не, мораш да пробаш.
Пробај, голема е веќе, слободно може да седи нанапред. Со играчки некакви не сака? Син ми правеше проблеми за седнување а потоа за возење не.
За седнување ќе ја седнам. И почнува прво кенкање некоја минута и се вклучува сирена.. Може некоја минута само играчка, сликовница и толку трае вниманието. За дијазепам сум кога се возам
За смеење смееш пошто проодена, не гледај кг. Ама дали ќе ти го реши проблемот со возење не знам. Ако е исто лутењето кон напред и кон назад свртена, јас би возела свртена кон назад. Огледало има ли? Мојата ужива во огледалцето да си гледа. Играчки нормално, ги ротираме, некои во кола стојат, некои од дома зимаме. Обично и ги закачувам на онакви за цуцла за кога ќе фрли да си ги докачи сама, а не да ги бркам низ кола. И види некои стикерчиња што се лепи одлепи тие може повеќе внимание да и задржат или со чичак трака форми игри, нешто такво ако постои кај нас, да лепи и одлепува повеќе кратно.
Не го зедов. Не се сеќавам кои модели ги гледавме, но на тие што ги видов од овој бренд имаше премал простор кај каивчето меѓу нозете. Не знам како да објаснам... тој дел што оди меѓу нозе е преназад, ми изгледаше како да ќе му пречи на машко дете. Најубаво да видиш како изгледаат ако имаш можност. Друго е кога гледаш онлајн.
Мами, имаме седиште chicco cosmo 0+. Го свртев нанапред да гледа Иста песна е. Пак пишти вришти не сака. Прашањево ми е друго.... Позоцијата на седиштето е како закосено, а не исправено каконда седи. Дете седи во него, а како да лежи е уствари. Газето како во дупка му иде и ноџињата нагоре напрчени. Нормално е тоа. Дали дека не е изофикс или?