Mala e uste, ama nema sansa na 4 god da sedi svrtena. Hiper e epten plus so bato se zakacaat pozadi. Sega dur ne razbira ok ama na 4 tesko.
Па нема везе и кон напред кога ќе е пак ќе е хипер и ќе се закачаат. Не брзај, колку подогло можеш толку. До 4 пример мојата нема да може, пошто ќе ја надминие висината, така да не ги гледај годините, гледај го седиштето.
Uste e vo transporter ama knap e so visina. Sega gledam sedista da kupam. Ke vidime do koga ke bide obratno sigurno ke bite bato sedi vaka jas taka Dodusa on sedese do kaj dve dve i nesto godini moze obratno, ic ne mi teknuva kako bese...
До кога се користи транспортер и кога се почнува со седиште? И дали некој знае кај можам да направам хемиско на седиштето?
Кога ќе му омали транспортерот, кога ќе почне главчето да искача веќе е мал. А хемиско да прашаш тие што прават хемиско на коли, ама вообичаено се вади навлаката се пере.
https://joiebaby.com/eu/signature-i-prodigi-car-seat#color=23 Башка го има кај нас, не мора да се оди до кај соседиве .
Едно прашање, оти не се разбирам ич. Дали има некое правило од која страна треба да е поставено седиштето? Позади возач или совозач? Мм го намести позади возач и викам да не има закон, правило како треба.
Нема, од која страна ти одговара позади таа намести го. Замисли да имаш 2 деца, ќе треба и позади возачкото и позади совозачкото да имаш седиште. Така да нема правило позади кое ќе е.
Правило нема Кај нас е позади совозачко за кога ќе ја возиме сами, со помошното огледалце под ретровизорот да ја гледаме поубаво