Ова е нешто ново, кога беше бебе синко немаше ваква ствар. Корпа како што кажуваш кај мене беше сосема обична и баш за возење на количка. Патем, поевтина опција а со добра оценка ви е https://www.encimenci.com.mk/sedishte-i-trillo-100-150sm-shale-joie-c2002basha000 Се соремив да купам, ама прочечкав и видов дека макси кози титан про е до 150 цм и дека ке дадев пари за без врска. Се отвора и делот за глава се издолжува.
Транспортерот е мал ако главата излегува од него. На 6 месеци, и многу високо бебе да имаш, скоро па нема шанси да е мало. Макси кози во бебе хоум.
На 6 месеци не може да е мал транспортерот, препораките се колку што можеш подолго во транспорт мојот до 18 месеци беше и свртен назад. Кога излегува главата тогаш е веќе мал а нозете е нормално да излегуваат и во седиште излегуват
Јас сум пре задоволна од Lionelo, се што наведе има. Ќерка ми одма го прифати, си ужива, си спие. И приметив на топлово не се поти воопшто во него.
Кој модел го имаш ? Гледам секаде пишува дека најдобро е седиштето да е ADAC тестирано но седиштата кои се со добра оценка на таа листа се од 500 евра па нагоре.