Спојлер Ќе се појави втората сезона,тој бил свршеник на вистинската Селен,сака да им се одмазди на Асије и Четин. Ќе ја уценува Асије во замена за информации и ќе и каже дека бебето е живо.
Искрено појма немам,најверојатно поради неговата одмазда е информиран за се што им се случува.Знам има шпиони насекаде,и во полицијата и во фирмата,аа да и во менталната болница каде што ќе биде бабата на Четин.
Тој ја уценуваи мора да го послуша за да не му наштети на четин и да ќе му се врати пак они не можат еден без друг
Четин во првите неколку епизоди ич не ми се допаѓаше си викав кај го нашле глумецов, ама сега колку ми се слатки со Асие и репликине премногу ми се интересни. А Аслан мислам дека лажи дека е испратен или од Џанан или од Семра.
Не е испратен од нив да се слуша со нив ама не е испратен од нив тој е свршенил на вистинската селен што умре и сака да се одмазди ама ќе прекине со одмаздата после ќе ги штити.и јас исто како тебе на почетокот ми беше одвратен со викав богаташ разгален ама сра со асие се срциња стварно така би требало да изгледа секоја врска само со помалце кавги зашто они ко луди се караат
Предобар филм да играе деноноќно би го следела ! Одличен е,само некако мн набрзо се појавија и нови глумци и дешавките се пребрзи не е феррр ! Ахах а Четин што вика : Го сакаш ЧЕТЧЕ А хаха душа е смотанн еден .. ги обожавам
Многу ме нервира онаа Мине, многу се крева на високо и мисли дека има право на се она за кое ги суди другите, па уште и врв да и ги држи братот и синот на маќеа и, па не знам што да направила жената, не е човечно и нема оправдување. Со ништо нема таа права над нејзина фамилија. А нејзината афера со Тајлан чиста беше. И тоа не е повлечена, да речеш се срами, туку иницијативна, нападна, а се праи многу чиста. Многу ми се направи ќеиф кога овој и го сврте образот. Кој високо лета, ниско паѓа. Али многу убаво и го спушти пред некој ден. Барем маќеа и е искрена со нејзината лошотија и се носи со неа и не бара оправдување за неа. Стварно несреќно девојче, признавам, ама во голем дел од карактерот никаков и е тоа. Сестра и е стопати покарактер од нејзе, затоа дури и најголемата симпатија нејна и го презема несакајќи.
Се согласувам со тебе,но Асије е далеку од цвеќе за мирисање Мора малце да се ставиме на местото на Мине, девојката мораше да ја лаже фамилијата дека сестра и е мртва и да ја прикрива додека на Асије и текнало да се шета низ маалото Мене најникаков карактер ми испадна Тајлан,на почетокот стварно изгледаше човек на место.ама после не знаеше кај тера и почнаа да го водат различни мотиви. Добро,малку му ги истенчија живците сите околу него
Знаев дека Семра е поврзана со Аслан само не слуснав убаво со зборнаја бев на гости сите бучеа. Иначе Асланбил сиромашен а толку пари да вртка и секаде да има врски немаше шанси.