Денес, вчера, завчера.... море последниве 3 години само 10 пати сум се нашминкала, за свадба, родендени и едно излегување со мм
кога излегувам за до кај дечко ми или до кај другарка користам natural шминка, додека за родендени или некои посебни пригоди користам повеќе шминка
Не памтам кога последен пат сум се нашминкала. Порано секој ден , али сега ретко се шминкам , а лицево ми е стакло. Користам само креми кои штитат од надворешни влијанија. Обожавам да се нашминкам онака тип-топ за некое искачање , а за на работа , кафе или гости без шминка
скоро секој ден не се шминкам често само кога излегувам некаде на вечера со дечко ми или за некоја по свечена пригода Практикувам да сум без шминка само кремче на лицето или кармин или маскара ама почесто сум без шминка
цели 2 недели не бев нашминкана во саботата ко излегав се нашминкав.Шетам одам на факултет без шминка не мие срам и некогаш искрено мие мака да се шминкам секој ден.Оти треба да се средиш убаво и да личиш на нешто а не нашлакана како кловн некој
Не се сеќавам во скоро време цел ден да сум била без шминка, затоа што се шминкам кога треба да излегувам. Ако цел ден си ја приседам по дома тоагаш е празник за кожата
До денес рамно еден месец како немам трошка шминка ставено на лицето. Не дека намерно го одмарам лицево. Туку немав ниту мерак ,ниту време да се шминкам. Само препаративна козметика употребував,чистење,хидратација и обавезно крема со висок фактор пред излегување на сонце.