Од понеделникот не сум се нашминкала. А кога ќе помислам дека до понеделников нема да се шминкам... А штом морам да излезам само на кратко, не планирам да се шминкам. А и штом е зима и по дифолт сум мрзлива, само ако веќе започнале предавањата, е тек тогаш ќе имам доволно причина макс. 15 минути да одделам за шминкање.
Последнава година скоро секој ден сум без грам шминка Еве последно денес, си бев на шопинг се шетав така без шминка, дури и без лабело и помада
Ххх скоро еден месец ни Ш од шминка не су видела Така ми се погоди. Последнава недела никаде ама БАШ НИКАДЕ не сум ни излегла од дома. А пред тоа ме мрзеше да се шминкам, во зима се ме мрзи па така си одев-природна
Мене маскарата ми е стандард, па не знам дали можам да ја сметам за шминка Инаку, кожата ми е сува па избегнувам многу шминкање, дури и за искачање во последно време само малку пудра и задолжително маскара.
Вчера, цел викенд, и искрено во последно време многу ретко се шминкам и приметувам дека лицето ми е мнооогу подобро.Не дека имам проблематично лице туку едноставно самата кожа ја заприметувам.