Кога бев во мк никогаш не сум излегла ненашминкана, но откако дојдов овде мн често сум без шминка и денес бев на фах така..не се шминкаат овде многу за на фах..скоро ич.
Па секој ден сум без шминка... Само за излегување се шминкам и тоа не многу... Природно си е природно, според мене...
Вчера, цел ден си бев домче И кога излегувам, не се шминкам многу, пудра, маскара, сјај за уста и воала
Кога сум дома сум без шминка,а кога одам на работа или негде на кафенце ставам пудра,малку руменило и сјај за усни во боја
Веќе 2 дена...Болна сум и не излегувам од дома.Инаку без пудра не излегувам од дома бидејки имам многу бледо лице
Кога сум дома постојано сум без шминка, се одмарам комплетно Лицево преку недела ми е постојано оптеретено (не само од шминка, туку и од надворешни влијанија, стрес...), па викендашки обично паузирам и го закрепнувам.
Јас секогаш од понеделник до петок сум без шминка,бидејќи за во училиште никогаш не се шминкам... Само за викенд кога излегувам...
Често сум без шминка. На сабајле кога ќе станам едвај имам време да се облечам, а камоли па да се шминкам.
Се шминкам само за на факултет со минимална шминка и нормално за искачање. Инаку лани цело лето јас ниеднаш не се нашминкав
ве молам за совет.дали посетувате стручно лице да ви го исчисти лицето.јас се одлучив за др.анчевски.неколку пати бев на ултразвучна липосукција и искрено сум задоволна.но никогаш не сум користела третмани за лице бидејки многу се плашам од несакани ефекти.девојки што мислите вие.поздрав
Вака за на училиште ставам само хидратантен крем,а за на излегување зависи..некогаш повеќе,некогаш помалку.