Кој е последниот филм што сте го гледале? Јас вчера го гледав It's complicated со Алек Болдвин, Мерил Стрип и Стив Мартин. Интересно филмче
Го гледав последно Божиќни чевли и да ви кажам сум се изнаплакала. Јеееееј!!!!!! конечно и јас да се расплачам на филм. И на мајка ми и го раскажував денеска, и таа само од слушање се расплака. Многу тажен филм. Кој не го има гледано, да го гледа, Ќе ви се измијат очите
Викендов гледав два: 27 фустани - романтична комедија со онаа типката што ја глуми Изи во Вовед во анатомија, лесно филмче, ама ми треба некое такво од време на време, а го гледав и Inside man - се работи за грабеж на банка, ама поиаку е од другите грабежи . Интересно филмче.
веќе изгледано... баш вечерва ги гледав Echo и the time traveler's wive првиот е хорор онака среден а вториот е неможам да го дефинирам жарн
Jack со Робин Вилијамс и плачев на крајот. Стварно е прекрасен филмот и те тера да се подразмислиш за животот и како го живееш.
Симнав 10 филма , ама имав време за 3 :? Wonderful World Serious Moonlight Its Complicated(овој беше одличен :mrgreen: се убив од смеење)