Последен филм што го гледав е... You again... Смешки, ама колку е убава Џоана и мажот и во филмот Добро филмче за релаксирање
Последен филм што го гледав е... Поглупав филм немам гледано!!! Не знам што најдоа во филмов па да го кандидираат за оскар!!!
Последен филм што го гледав е... why did i get married too интересно филмче, многу подобро одколку што очекував, а и Џенет Џексон пријатно ме изненади со нејзината глума
Последен филм што го гледав е... Мене ми се допадна. Различен од сите глупави лимонади, и веќе видени сценарија што се гледаат секој ден. Малку бев скептична за содржинава,не ми звучеше баш возбудливо да гледам лезбејски пар кој живее со две деца, и нивните проблеми кои се појавуваат со доаѓањето на донаторот. Меѓутоа филмот има содржина и дефинитивно не е за секој. :up: И една класична лимонада, женски филм направен за плитки мозоци и тепање време.
Последен филм што го гледав е... На препорака на повеќе феминки го гледав и не се разочарав. Не е класичен хорор ама те става во мисла,дали постои или не постои ѓаволот.
Последен филм што го гледав е... Последно што гледав е Вовед во анатомија 7 сезона. Викендот со него го поминав и не зажалив
Последен филм што го гледав е... The Freebie2010 мене не ми се допадна воопшто!!!некако доста тегав ми беше!!но идеата ми се виде мнн забавна... Двајца во љубовна врска која е совршена, решаваат да за еден викенд внесат и други лица во нивните животи(интимни) ....
Последен филм што го гледав е... The others интересен е,на крај Spoiler излегува дека тие всушност се мртви
Последен филм што го гледав е... Вчера се инспирирав. Колку е добар значи овој Фред Астер, не можам да се доискажам. Секој поглед, секое трепкање на очите му е истренирано, какво чувство за ритам Сценава ја вратив едно десетина пати: http://www.youtube.com/watch?v=IFabjc6m ... r_embedded И сето ова го прави со насмевка
Последен филм што го гледав е... Јупиииии конечно го најдов, го симнав и сега пуканките и одам да го гледам )))) Препорака за фановите на Анѓелинка ПРЕУБАВ ФИЛМ
Последен филм што го гледав е... Обавезно да го гледате!!!!! Стварно ме насмеа, раздвижи, расположи. И после долго време конечно гледав убава романтична комедија.
Последен филм што го гледав е... Save the last dance 2. Ми се допадна. Глумците се дека дека поубави од првиот дел а ми се допадна и кореографијата. Одлично!