Последен филм што го гледав е... Life as we know it - Супер филмче Altitude -Фантазија, крајот го расипа целиот филм
Последен филм што го гледав е... Spoiler Oстанав без зборови......на се што е жената подготвена да направи за да го добие тоа што посакува,абе цела вечер само сцените ми се навракаа,се на се убав филм
Последен филм што го гледав е... Сфатив дека повеќе не смеам да го гледам, на памет ги знам што зборуваат.
Последен филм што го гледав е... меѓу најубавите Memoirs of a Geisha (2005) Tristan and Isolde (2006)
Последен филм што го гледав е... малце е creepy за комедија, ама има добра поента Иако е од мнооогу одамна, синоќа за првпат го гледав цел.
Последен филм што го гледав е... Due date Од почеток ми беше досаден, ама после имаше некои светли моменти. Идејата за филмот како да е преземена од многу постариот филм „Авиони, возови, автомобили“ само што крајната цел е малку поразлична. Како и да е, филмов е добар ако нема ништо на ТВ.
Последен филм што го гледав е... Вистинит??? зарем е според вистинска приказна? сум го испуштила ова....
Последен филм што го гледав е... Монтевидео бог те видео во кино го гледав и ептен ептен ми се свиѓа.. и 127 hours... интересен е јес да мајка ми ми рече дека не сум нормална и дека е гаден-делот коа ке си ја исече раката... Али интересно е што е по вистинска приказна сниман
Последен филм што го гледав е... И јас последен филм што го гледав е "127 часа". Мене лично многу ми се допадна и алал да му е на човекот што има преживеано и како се справи со сето тоа, како остана присебен... Мислам и дека актерот, James Franco е перфектен избор за улогата.
Последен филм што го гледав е... Не, не е според вистинска приказна, ама со последниот монолог, носи многу голема вистина во себе филмот. Мене ми се допадна премногу. Несекојдневен.
Последен филм што го гледав е... The time traveler's wife I am a movie-maniac this period and love Eric Bana mmmm
Последен филм што го гледав е... Mи се допадна!! Spoiler Kрајот малку ме растажи,ама мислам мораше некој да замине а и тие магии мозоков ми го матат,со змиштата