Последен филм што го гледав е... I am Legend...Човекот е стварно легенда...Прекрасно филмче со привремена тахикардија на срцето од возбудливите сцени...
Последен филм што го гледав е... Еден момент ќе плачете,еден момент ништо нема да ви биде јасно.. Но на крај ќе се смеете Тоа е најважно,интересно филмче. Втор пат да го видам лигавиов во сериозна улога.Првиот пат во Frozen и сеа во Charlie.St.Cloud.
Последен филм што го гледав е... Бошко Буха плачев на крајот Ема, а кој фроузен филм? бидејки тој што го знам, зак нема глумено таму..
Последен филм што го гледав е... Сношти филмот на А1 што го прикажуваа, мислам се викаше Разум и чувствителност.... *прекрасен филм, прекрасна глума и сторија
Последен филм што го гледав е... Одлично филмче!!Крајот го одгледав во еден позитивен грч и со Малиот е срце!
Последен филм што го гледав е... Ме фати нешто уштe од вчера, пмс ли е што ли е, ми се прелеа чашата и едноставно си плачев. Сите и се ми беше (сеуште е) преку глава па лаптопот у спална и се почестив со филмски маратон за Сите три филма се прекрасни. Gerard Butler е перверзно добар во PS I love you, на кој признавам си се изнаплакав.
Последен филм што го гледав е... ^Овој When in Rome го гледав пред некоја недела... и не ме импресионира... обично филмче со very hot глумец. а пред 15тина минути го гледав: имаше смешни реплики, ама не е нај