Последен филм што го гледав е... Го има на Замунда да се симне, јас го симнав пред една недела http://zamunda.net/catalogue.php?search ... log=movies
Последен филм што го гледав е... „Ова не е Американски филм„ Ми се допадна, откачено филмче без посебна тематика, со доста комични моменти.
Последен филм што го гледав е... Ама му удривте сите на Tangled Многу е добар јас уште втората недела од премиерата го гледав само сликата беше за наникаде и сега ќе си го симнам од ново така убаво да го гледам А иначе јас последно што гледав е и добар е филмот, онака за рилекс, мада го симнав само ради тоа што е со Натали пошто сите знаеме како глуми
Последен филм што го гледав е... Добро бе стварно е толку добар цртаниов што и возрасни го гледаат? ај баш ќе го симнам ако не внука ми ќе се радува
Последен филм што го гледав е... После Чаки сите кукли ми се страшни, ама овие си се и природно страшни, со и без Чаки
Последен филм што го гледав е... Синоќа дојдоа другарките кај мене, па го изгледавме. Си направивме пуканки, купивме и благи грицки и се изгазивме од смеење!
Последен филм што го гледав е... По 16ти пат ... Ги обожавам. Срциња ми се тие жолтите сакам таквииииииииииии
Последен филм што го гледав е... И јас го гледав днеска и навистина ми се допадна. Цртани не гледам многу ама овој ми се допадна.