Последен филм што го гледав е... Од каде го симна, оти јас го најдов само на лоша снимка, го има само на тс
Последен филм што го гледав е... FANBOYS Ако не сте љубител на Star Wars, и нема да ви е така интересен. Ако сте... погледнете.
Последен филм што го гледав е... ми се допадна многу ..мислам , сите филмови со оваа убавогазица ги обожавам
Последен филм што го гледав е... Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street одличен филм, значи Џони е брилијантен, нема што неможе да одглуми а и добро пее. Филмов има интересна приказна и тажна. Amelia Вистинска приказна за amelia earhart првата жена што го прелетала Атлантикот the fountain - искрено не бе баш воодушеви филмот, можеби имав превисоки очекувања. Убав е, не е дека не, малку невообичаен ама ништо посебно
Последен филм што го гледав е... на моменти беше досаден! цело дејствие е во овој ковчег Премногу ме депримира, бев ваква, поготово на крајот! добар филм е, се гледа дека буџетот е накај 500-600 долари, максимум 1000-ама ова најсериозно , а има направено над 18 милиони... за еднаш да се погледне, не е лошо, а дали би го гледала јас пак, искрено не
Последен филм што го гледав е... По незнам кој пат го гледав филмот .........Одличен филм , според мене и еден од најдобрите филмови режиран според книгата на Александар Дима , би сакала и неа да ја прочитам.
Последен филм што го гледав е... Искрено филмов ми беше досаден. Ајде приказната, ама толку монотони сцени? Нема посебен момент на пресврт, некако се одложува целата приказна кон крајот, едноставно не е филм да те водушеви. Очекував многу повеќе.
Последен филм што го гледав е... Се изнаплакав затоа што е вистинска приказна Ќе ја барам и јапонската верзија на приказната, се’ си мислам дека е подобра.