Последен филм што го гледав е... филмов е нешто што мора да се погледне!!! да се види на какви се начини се намамувани млади девојчиња, киднапирани, однесени во странство и сексуално продавани поготово од земјите како Украина, Русија,Чешка.......... значи фикмов пак ќе нагласам МОРА ДА СЕ ГЛЕДА премногу е силен, жален, а уште пожално РЕАЛЕН
Последен филм што го гледав е... Eat, Pray, Love Па немав некоја посебна волја да го догледам филмов... дали зашто девојкава не знае кај тера, исто како мене, или зашто беше некои 3 саати долг... Барем успеа да се пронајде себе си.
Последен филм што го гледав е... Одличен трилер неизвесен до крај. Расел Кроу одличен и тука како секогаш
Последен филм што го гледав е... леле уште не можам да си дојдам при себе каков филм беше овој Human traffinking 3 саата трае, мини серија е со 2 дела од по саат и пол, ама не трепнав 3 саата леле толку е жален, реален за греотка сите тие невини дечиња, и млади девојчиња! уф, дефинитивно го ставам на листа за еден од најдобрите филмови.... и сигурна сум дека пак ќе го гледам
Последен филм што го гледав е... Арно ти го догледа.Јас го пуштив прееска и го остаив на пола.Ептен е досаден
Последен филм што го гледав е... Феноменален филм! Ја прикажува психичката состојба на една нестабилна личност која се бори против самата себе за да ја пронајде лошата страна која ја поседува!
Последен филм што го гледав е... Ми беше интересен зашо се си мислев дека на крајот ќе се открие зашто и се случува дежа ву цело време , амаа не го сватив многу
Последен филм што го гледав е... хаха...јас го гледав вчера навечерта она баш касно околу 1 на полноќ. И цело време мислев дека Мила(лили) ќе е црниот ангел, а Натали(Нина) белиот...ама ете еден огромен пресврт на целата приказна за на крај да ја покаже својата психичка состојба и борбата против себе ти! „Единствено против кого се бориш во животот си самиот ти!„ И да....и јас не го сфатив цело време создавав слики во мојава глава за на крак на гогле да побарам содржина!
Последен филм што го гледав е... хаха Не зборев за тој филм , не ми се стави сликата прво па затоа само текст беше .. А инаку и тој не го сватив хаха
Последен филм што го гледав е... хахахха епа се извинувам, мислев дека е наменет коментарот за мојот филм
Последен филм што го гледав е... Па така изгледаше зашо мојов ГЛУП пц се закочи и без слика отиде коментарот ..
Последен филм што го гледав е... денес ги изгледав овие филмови од мојата лична дивидитека имам уште многу ама ке оставам за цела ноќ и за утре
Последен филм што го гледав е... Приноцот од Персија...добар филм,стварно уживав додека го гледав само едно време се чувствував како да играм некоја игричка у стило на Томб Рајдер Ама вреди да се погледне ако сакате филмови за легенди