Последен филм што го гледав е... Не е лош како за трето продолжение на филм. Како заврши очигледно ќе има уште
Последен филм што го гледав е... The Rundown па прилично интересен го гледав заради глумецот Seann William Scott многу смешна фацка ми е ги обожавам сите негови филмови посебно dude where's my car
Последен филм што го гледав е... The Legend of 1900. Многу умен и емотивен филм. За некој што се занимава со музика како јас, кршлив скроз. Воодушевена сум.
Последен филм што го гледав е... викенд на мртовци одамна ми го препорачуваа да го гледам и не зажалив ниту секунда ви го препорачувам
Последен филм што го гледав е... Последно што гледав е Morning glory со Rachel McAdams. Лично, воодушевена сум од филмот, од тематиката, лесен е и го препорачувам на сите што не го гледале, задолжително да го погледнат. Нема да зажалите. Позз
Последен филм што го гледав е... Да, глупав ми беше Spoiler Смртта влезе во човек, па се заљуби.. после кога се врати старата личност чуден муабет си направија ама сепак како ништо да не се случило. Многу нереален ми беше.
Последен филм што го гледав е... со заслуга е оскаровец не знам зашто, но филмов не сум го гледала до сега