Последно што гледав е Sex and the city 2. Можам да кажам дека сум позадоволна од вториов дел. Интересен е, има смеење, едноставно забава со девојките
The day the earth stood still... лош римејк, ама го гледав заради Кијану како што напишав на фб - that man is freakin' hot! А пред него го гледав The curious case of Benjamin Button - не знам што го фалеа толку, има интересна приказна, ама не е нешто особено....
Princot od Persija. Prekrasen film, me voodusevi vo sekoj pogled! Potenciram deka ne e samo za maski, igradzii i sl, tuku deka e odlicna prikazna koja definitivno sekoj ke go zainteresira. Definitvno ke go gledam filmot uste mnogu, mnoguuuuu pati!!!
Сношти на А1 тој со Пенелопе Круз кога е готвачка и со глумецот од Клон. Преубав е филмот, ама не ми текнува на називот.
^ Го гледав и јас некаде до пола и се утепав од мислење од кај ми е познат глумецот и ете тој бил. Jennifer's body http://www.youtube.com/watch?v=LCSzYioSeT0 Многу интересно филмче и уште 10 пати да го гледам нема да ми биде досаден.
Го гледав и јас вчера . На врвот се викаше мислам Интересен беше. А сабајлево го гледав Dear John , многу време го чекав , а не ми беше нешто . Типов оди во војска , оваа со друг , се враќа овој и и простува . Типично , колку време го чекав , мислев дека е поинтересен .
"The Hangover",najsmeshniot film definitivno Isto e dobar i "The Hottie and the Nottie",ama ne bi go preporachala na lugje so slab zheludnik
Исто, и јас го гледав, ептен е убав филмот А вчера исто го гледав и Хао хај, леле колку истрипан филм
јас вчера го гледав, не ми се свиѓа филмот, само Роберт ми е убав Американците се опседнати со со 11.Септември... не очекував да заврши така филмот.
Предобар е, барем мене ми беше... најдобра верзија на Шерлок Холмс до сега! Ако не сте го гледале, гледајте го... нема да ви биде криво