Последен филм што го гледав е... 127 Hours. И јас го гледав последен и навистина ме изненади, посебно што предходно немав никаква претстава за што се работи во филмот. Пријатно ме изненади, а посебно...
Последен филм што го гледав е... Имам фатено само одредени сцени од филмов. Предобар беше ама дефинитивно не може да се спореди со книгата!!
Последен филм што го гледав е... Прв пат го гледав многу одамна, едно рано утро на А1 кога бев помала Си ги освежив сеќавањата
Последен филм што го гледав е... Inarritu, ти си неверојатен! Мава на психа, опасно мава. Ќе ве дигне на висина на 8катница и ве пушта да паднете од таа висина. Реален, премногу. Барселона никогаш не била волку грда. Ама филмот како филм е ОДЛИЧЕН! Филмов е филм пред се. Не го препорачувам на оние кои не сакаат европски филмови, ниту на оние кои се во депресивна или некоја down состојба. Гледајте го на сончево време или со весело друштво, или во случај да имате по некоја капка алкохол дома. Ќе ви треба после филмов. А Хавиер е едноставно добар ко мед!
Последен филм што го гледав е... <object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RDlXdujRSD8?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RDlXdujRSD8?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="349"></embed></object>
Последен филм што го гледав е... многу добар филм Никогаш нема да помислите дека на крај така ќе заврши
Последен филм што го гледав е... Nicolas Cage е многу добар глумец. Секогаш играе добро тешки роли како пијаница, наркоман, луд..А да глумиш такви и то добро, не е лесно. Во тој филм, Никалас Кејч глуми измамник со психичко отклонение. Филмот е комедија, криминален и е преубав ...
Последен филм што го гледав е... Исто и мене многу ми се допадна,обожавам вакви филмови, само квалитетот на снимката беше ужасна, го уништуваше! И уште made of honor, малку постаро ама добро филмче.
Последен филм што го гледав е... How do you know мене ми беше интересен, невообичаена романтична комедија
Последен филм што го гледав е... Death at a funeral, ништо посебно онака лајт филмче за тепање време.