Последен филм што го гледав е... Хахаха..многу е јак филмов...го имам гледано...и навистина е забавен и интересен
Последен филм што го гледав е... Пријатно ме изненади филмов. Очекував некоја глупава романтична комедија, ама испадна прилично добар. Го препорачувам
Последен филм што го гледав е... По којзнае кој пат, ми се допагаат ваквите филмови со бајковидна соджина.
Последен филм што го гледав е... Симпатично и забавно релаксирачко филмче....нормално во духот на престојниот голем празник Велигден.... Треба да се погледне (кој е љубител на анимациите)
Последен филм што го гледав е... I give my first love to you. Значи нешто најтажно што можете да видите. Се изрукав за сите години. Вреди да се одвојат 2часа Немате појма како ќе заврши. ПРЕПОРАЧУВАМ! Не го спуштајте од замунда, срање е.
Последен филм што го гледав е... I give my first love to you. На сликата го пишува со кинески знаци http://www.youtube.com/watch?v=gaolqI77c4A
Последен филм што го гледав е... Последно го гледав "Charlie St.Cloud". Прекрасен љубовен филм, со Зак Ефрон во главна улога. Стварно ме разнежни и ме расплака.
Последен филм што го гледав е... Така вчера го фатив малце на МТВ: Cheaper by the Dozen 2 И прееска го гледав: No idea