Последен филм што го гледав е... Подосаден филм немам гледано никогаш во мојот живот,ништо страшно...
Последен филм што го гледав е... 5 cm per second Јапонско аниме, кое за жал не ме воодушеви на крајот. Ветуваше многу, интересна приказна. Крајот сепак беше млак и блед. Sunshine Cleaning Филмот го сместиле во жанр комедија. Anything but , I'll say. Ако некој глуми со душа од младите актерки, тоа се дефинитивно овие две - Ејми Адамс и Емили Блант. Толку е моќен, силен филмот, не е совршен, но е човечен. Вреди да се погледне и да се размислува потоа.
Последен филм што го гледав е... Девојката со бисерна обетка.Каков коментар да дадам, секој кој ја цени уметноста и филмска и ликовната знае дека ова е филм кој мора да се погледне.Единствено ме мачеше Скарлет бидејки многу ми е антипатична ама совршено и одговара улогата.
Последен филм што го гледав е... God must be crazy Има повеќе делови и филмов е комедијаааааааа, го гледав пред неколку недели на хрватската а незнаев како се вика. Се помочав од смеење а толку ми беше лошо кога го гледав.
Последен филм што го гледав е... романтичен ко ром.горе долу се знае со се очекува ке те насмее ке те разнежни,но очекувам ко ке гледам ваков филм барем една јасна порака д аноси со себе е сега овој ја носеше онаа LJUBOVTA NE ZNAE ZA GODINI кратко и јасно ми се допадна
Последен филм што го гледав е... Did you hear about The Morgans? Интересно и забавно филмче, ама не го догледав
Последен филм што го гледав е... Трилер - интересен, ама не го разбрав крајот Ај некој ако го гледал нека ми го објасни спојлеров Spoiler Нели на крај Кол и Волкер ја изгореа цела куќа (за да нели го уништат злото со кое беше опседната куќата) и се преселија од таму, е сега на крајот кога завршуваше покажаа пак двајца млади што бараат куќа и тој архитектот им ја покажа истава куќа на слика и нели они се одушевија од куќата и им рече ако сакате можам да ја изградам јас пак Што е со крајов?