Последен филм што го гледав е... Пред неполн еден час го гледав EXAM(испит). Трилер е, ама не ме воодушеви многу, многу е монотона приказната.
Последен филм што го гледав е... Толку страст на едно место,уживав дур го гледав Деновиве обавезно ќе го погледнам и оригиналниот прв дел на dirty dancing.
Последен филм што го гледав е... Последнава недела изгледав еден куп филмови,али последниот што го гледав е
Последен филм што го гледав е... Ништо комплицирано нема во филмот, онака лесен филм, малце малце многу и така
Последен филм што го гледав е... И јас го гледав сега филмчево Интересно е, сите со Адам Сендлер ми се свиѓале. А на сцената со овцата се умрев од смеење
Последен филм што го гледав е... Само што го догледав, добра екипа Том Круз со Камерон Диаз, но сепак не ми остави некој си Вауу впечаток!!! Типична "акција" ! Том Круз против сите други. Сите пукаат кон него, но никако да го погодат. Тој пука еднаш и ги убива сите! Пфф , Камерон Диаз стандардна улога си има... ништо посебно ф илчево чисто за тепање време..
Последен филм што го гледав е... I Love You Philip Morris Чуден филм има добра поента, ама целата педерска работа за мојов балкански ум беше невообичаена
Последен филм што го гледав е... И јас го гледав... интересно филмче, одма се ставив во филмот ех да постоеше такво нешто...шта би било, кад би било...
Последен филм што го гледав е... The romantics! Се изнервирав од филмов... "премногу добро ми беше со тебе, затоа те оставив" офмори мајкоооооооооо..Ми идеше да го измкнам од екранот и да го згазам од ќотек- КРЕТЕН
Последен филм што го гледав е... Јас овој филм го гледав ама крајот не успеав да го догледам,заспав али претпоставувам заедно завршија ко на секој друг филм Некако не ми се свиѓаше се една иста прича имаат филмовиве,тоа па тоа..
Последен филм што го гледав е... Со Ashton Kutcher ако не сте го гледале What Happens in Vegas од 2008 малку постар е, али ТОП е ви го препорачувам ако сакате комедија !!