Последен филм што го гледав е... The Last Song Едит:Иако претерано многу ја мразам Мајли,филмот е навистина добар,и е направен според книга
Последен филм што го гледав е... По не знам кој пат го гледам филмов и никогаш нема да ми здосади...премногу нежни и топли ликови а и содражината
Последен филм што го гледав е... La vie en rose Филмот е прекрасен , а исто и многу емотивен. Како од ништо Едит Пјаф стигнува на врвот. Вреди да одвоите 2 часа и неколку минути.
Последен филм што го гледав е... Wicker Park - ја опишува мојата замисла за вистинската љубов. За љубовта која може да победи се!
Последен филм што го гледав е... Јас вчера го гледав source code со Jake Gyllenhaal и воопшто не ми се допадна,очекував многу повеќе од филмов посебно дека е со Jake кој според мене е одличен актер,талентиран и има доста комплексна улога во филмов каде што е брилијантен во својата изведба но и покрај тоа филмот не ме воодушеви,можеби затоа што е со жанр научна фантастика - а не обожавам такви филмови ... И крајот не го сфатив баш (без превод го гледав )
Последен филм што го гледав е... Го изгледав Може да се каже дека е интересен И се заљубив во... Spoiler Бруно - Љубов на прв поглед!
Последен филм што го гледав е... И јас го гледав!!! Го чекав да излези од пред 6 месеци, кога ги покажуваа Trailers.. Како и да е,ептен добар филм! Еден од омилените Плус и актеркава ја обожавам
Последен филм што го гледав е... what's eating gilbert grape - по кој знае кој пат постар филм ама одличен и едно не ми е јасно само зошто Џони Деп и Леонардо Ди Каприо немаат освоено Оскар? Дали се нормални тие од Академијата? Catch me if you can - кој не го гледал досега обавезно да го изгледа - трае околу 2 и нешто часа ама јас не трепнав додека го гледав, а ликот на Леонардо ми е ептен интересен а башка филмот е споед вистинска приказна Blood diamond - по филмот да се замислите дали да посакате да носите дијаманти некогаш
Последен филм што го гледав е... И јас го гледав, да разбијам досада малку. Лајт филмче, што би се рекло. Не некоја нова приказна, ама пак интересно спакувана. Ништо посебно, средна оценка.