Последен филм што го гледав е... Sunshine Cleaning Според ИМДБ жанрот е комедија / драма ама јас ниту еднаш не се насмеав. Реалистична приказна за самохрана мајка која се обидува да заработи за своето дете. Вреди да се погледне. Just go with it Филмче за опуштање, прекрасни сцени од Хаваи.
Последен филм што го гледав е... ммммм супер филм кој не ме остави рамнодушна,првпат гледам вакви филмови
Последен филм што го гледав е... You will meet a tall dark stranger- филм на Вуди Ален. Мене многу ми се допадна, интересен филм, успешно зачинет до мала доза на хумор
Последен филм што го гледав е... Од што е глуп е смешен Еден минус за Роберт де Ниро, не ми се верува дека се појави во ваков филм own:
Последен филм што го гледав е... TOY STORY 1 Од сите цртани на Пиксар го немам гледано само овој, која срамота. Првенчето. Многу ми се допадна, ги спуштам и другите два дела. To infinity, and beyond!
Последен филм што го гледав е... Навикнав да го гледам Адам, а и Џенифер во вакви филмчиња. Темата е интересна, меѓутоа мислам дека малку нереално е претставена. Американска работа,тоа е. Инаку има интересни сцени, забавен е и баш онака за опуштање. На неколку сцени не можев да се соземам од смеење. Едит: Бројче ме претрка, истиот сме го гледале
Последен филм што го гледав е... Never let me go - интересна приказна ама малку нереална според мене Spoiler имаа можност да избегаа ако не сакаат да донираат органи и да умрат на крајот - не беа со сила задржувани, и некои оригинали што ги бараа според кои се направени - тоа не го сфатив
Последен филм што го гледав е... Сериите се рачунаат? Неколку недели си го гледам само И ништо друго не ме интересира.
Последен филм што го гледав е... Женски филм... Со убаво облечени девојки. Сите што сакаат Госип Грл нека го гледаат