Последен филм што го гледав е... тој што беше на а1 вчера со навивачките.. мислам дека се викаше мажот во куќата или така нешто.. интересен беешее
Последен филм што го гледав е... Овој денес го гледав по препорака на брат ми Нешто како хорор е, има некоја приказна во него, ама многу е гаден и крвав.
Последен филм што го гледав е... Никаде без керќа ми и морам да кажам дека страдањата на Деби се во многу поблага форма прикажани во филмот., отколку во книгата. Книгата е многу подобра.
Последен филм што го гледав е... Kaко фан на фамилија Фокерови го изгледав и третово делче и мене ми беше најдосадно од триве дела. Супер што ја прошириле актерската екипа со уште неколку звучни имиња, само да поработеле уште малку на хуморот. Се надевам на добар 4ти дел, по она како заврши филмот претпоставувам кај ќе се одвива 4ката. На улицата кај што живеат сите фокерови и барни семејства
Последен филм што го гледав е... Филмов спрема книгата ли е правен... книгата е премногу добра, значи може и филмов да се симне?
Последен филм што го гледав е... Пила 6. Може делува чудно, ама јс сум фан на Пила-фимовите. Иако се премногу крвави за мој вкус, мислам дека се страшно интересни и содржајни. Овој дел вчера го фатив на тв, добар како и претходните.
Последен филм што го гледав е... mmmmm морни ци ме лазат од филмот,и не го догледам од страв,веќе не гледам вакви психотични филмови,ќе го убиев дечко ми што ми го пушти