Последен филм што го гледав е... Смешки е целиот филм особено што на крај Spoiler ги засакува дечињата
Последен филм што го гледав е... Spoiler Стар е се работи за 2 сестри кои татко им многу богат имал своја компанија и починал и им остава ним се и постарата бринетата раководи се а помалата е хемичарка и помага во лабораториските работи и фирмата заради тој директорот што останал што му работел зад грб цел живот а они мислеле дека им е најдобар куќен пријател (знаеш.. ) банкротира и пропаѓа на крајот а претходно ќе си ја запалат куќата несакајќи па ќе одат кај една жена што ги знаела ко мала и ги чувала да спијат па нема да има што да носат па ќе бидат демек сиромашни па целовреме така ќе се снаоѓаат.. женски филм гледај го според мене не е губење време
Последен филм што го гледав е... мее бендисваа Material Girls,морам да го гледам ,ама не можам онлине да го најдам нигде ..ако знајте некоја страна онлине за гледање филмој кажете ми
Последен филм што го гледав е... Првиот дел Вториот го чувам за утре и милион пати да ги гледам интересни ми се!
Последен филм што го гледав е... Perfect Stranger од 2007 год е и сеуште не ми е јасно како до сега не сум го гледала одличен филм со Halle Berry и Bruce Willis - Crime/ Drama /Mystery. Ви го препорачувам ако не сте го гледале! http://www.youtube.com/watch?v=nXHxd3wDzL4
Последен филм што го гледав е... баш интересно филмче, ама некако одпочеток претпоставував што ќе се случи!
Последен филм што го гледав е... да не се повторувам и јас овој посл го изгледав ако морам да дадам оценк аод 1-5 едно 3че би дала
Последен филм што го гледав е... Кажав повеќепати дека ги обожавам филмовите за старите времиња и само поради тоа овој ми се допадна, но не би рекла дека е добар некако имав чувство дека некој накратко ми го раскажува, површен ми беше, а па и глумецот некако грозен...