Последен филм што го гледав е... Го обожавам и филмот и глумецов ^ Последен го гледав Life as we know it и многу ми се допадна.
Последен филм што го гледав е... Луда сум по глумецот, леле што би му правела.. Инаку, мене последен гледан филм ми е Unstoppable со Denzel Washington и Chris Pine.
Последен филм што го гледав е... Сношти го гледавме со цимеркава и прејак е! хумористичен, добри реплики, глумци...
Последен филм што го гледав е... The Legend of 1900. Видов дека Шилеа го пофали, па конечно најдов време да го гледам. Прекрасен е. Музиката е волшебна.
Последен филм што го гледав е... Денес два изгледав хехехех браво за мене http://www.youtube.com/watch?v=NkTrG-gpIzE http://www.youtube.com/watch?v=_hG3ktopqv8 Вториов е со мојот Етони, го сакам најмногу...
Последен филм што го гледав е... Го гледав From Prada to Nada, ми се бендиса многу, онака лесно филмче, за релаксација
Последен филм што го гледав е... No strings attached, From Prada to nada, Requiem for a dream...Цел филмски маратон
Последен филм што го гледав е... Незнаев која слика да ја ставам за филмот бидејќи се сите преубави,и решив да ти ставам сите. Иначе филмот е преубав,не е како оние обичните,битно интересен,малку и проплакав на крај ( знам дека сум големка ) и незнам уште што да кажам за филмот. Оценка 1000000/10
Последен филм што го гледав е... Кога јагнињата ќе стивнат По 15тина годино повторно го гледав синоќа, одличен! Ги симнав и останатите со др.Лектор особено го преорачувам Hannibal Rising
Последен филм што го гледав е... Во ред е приказнава на филмот и на почетокот ветуваше многу јака завршница. За жал мислам дека крајот го утнале, па онака останав со подотворена уста. Во секој случај, интересен, вреди да се погледне.
Последен филм што го гледав е... Потполно се согласувам! Преубав е! Го гледав пред спиење вчера и слатко си се изнасмеав на некои сцени Го обожавам малото зелено камелеонче!
Последен филм што го гледав е... Го гледав и го препорачувам.Интересно филмче посебно за тие како мене што обожаваат животинки па макар и стаорци да се