Последен филм што го гледав е... Вчера го гледав и јас...не е лош...мене некако ми беше многу монотон, немаше некоја динамика...ама приказната во филмот е интересна
Последен филм што го гледав е... Не се гледа сликата...Пиши го насловот, баш ме интересира за кој филм се работи
Последен филм што го гледав е... When in Rome - Kristen Bell & Josh Duhamel & Danny De Vito Супер филмче, романтична комедија
Последен филм што го гледав е... Lady in the water Имам пофални зборови за глумата и приказната, навистина ми се допадна филмов, несекојдневна приказна, јас ги обожавам ваквите мистериозни филмчиња. Spoiler Се работи за водна нинфа која што е е испратена да најде човек кој пишува книга со која ќе влијае на доброто на човештвото, домарот од зградата ќе и помогне да го најде и да се врати од каде што дошла, до самиот крај е исполнет со неизвесност и возбуда
Последен филм што го гледав е... После толку добри критики ме натеравте и мене да го гледам. From Prada To Nada. Интересно.
Последен филм што го гледав е... И јас го гледав From Prada to nada Интересен филм, Бруно е срцка Spoiler
Последен филм што го гледав е... The Roommate Spoiler Сара открива дека нејзината нова цимерка Ребека има опсесија со неа, која брзо се претвора во насилство.
Последен филм што го гледав е... и јас овој го гледав, си поплакав малку, ко гревче ми беше тоа типчето инаку не беше лош