Последен филм што го гледав е... Не знам ни дали треба да стои тука! Го пуштив, гледав , гледав, гледав, привоте 20 минути ништо не се случи, страшно глупаво и лигаво, и го исклучив!
Последен филм што го гледав е... Филмов скратена шпанска серија. Инаку има доволно материјал да се разработи во една солидна серија од двеста и кусур епизоди. Досаден,веќе видено, од првата сцена се осеќаш како да си го гледал веќе филмов. Spoiler Башка кога доживеа сообраќајка Ми идеше да земам да и ја бутнам колата за побрзо да ја удрат Начисто изгубени два часа.
Последен филм што го гледав е... Истиот филм го гледав и јас синоќа,едвај чекав да заврши,цела вечер се проѕевав. Spoiler Единствено добро беше Бруно,секси е.
Последен филм што го гледав е... He's just not that into you.Лесно филмче, но за разлика од некои вакви лимонатки ми беше доста интересен.Единствено ме нервира оваа Скарлет морам да ја сместам во најантипатични странски фаци.А и Анистон дали некој друг освен мене мисли дека не е толку убава за каква што зборат дека е?Интересна е и добро глуми се океј ама во топ најубави жени Се извинувам за офф морав си кажам.
Последен филм што го гледав е... А Бруно нешто познат ми беше Фезче од Лудите 70ти Богами секси маж станал. Единствената светла точка во филмов
Последен филм што го гледав е... Последно го гледав овој филм. Не ме воодушеви премногу , очекував многу повеќе. Онака, обичен романтичен филм..
Последен филм што го гледав е... Социјална мрежа... Жива досада, едвај чекав да заврши наедвајќи се барем на крај да се случи нешто интересно!
Последен филм што го гледав е... Братми скоро секој ден го гледа па така и јас покрај него се смејам на глупостите на БИИН
Последен филм што го гледав е... А, тој ли е тоа pero por favor que me dices тоа човечуле од Лудите 80те е тоа. Хм.. се пролепшал. Јас синоќа го пуштив овој, но умрев од досада уште од старт, ни средина не дочекав на филмов и го исклучив. Побогу филм асален не можам да најдам да гледам, се ги репризирам некои стари стари излитени веќе филмови од коа бев дете. Боринг до боринг. Ко да не им се работи во тоа холивудон или исцрпиле све идеи, пак им се снимаат само вакви ефтини приказни. Шпански серии ќе почнат да снимаат.
Последен филм што го гледав е... POST GRAD Предвидлив, досаден и тупаџиски. Единствено што се пронајдов малку во главниот лик и нејзината очајност во барањето работа. И девојкава нема абер од глума.