Последен филм што го гледав е... When in Rome - вчера го гледав, многу време чекав друштво за да не го гледам сама ама ете коа ќе си фатам дечко (за сериозно) па ќе си го гледам DDDDDD
Последен филм што го гледав е... Оф топик, ама морав апсолутно се согласувам, кога го гледав филмов сакав да ја акнам од земја И кога размислив, во The sisterhood of the traveling pants најлошо глумеше, другите беа супер
Последен филм што го гледав е... и незнам зошто доби толку критики дека бил катасторфа,мене ми беше супер баш она секојденвието жените и нивните проблеми,и секако љубовта која е поважна од се
Последен филм што го гледав е... Ептен е убав филмов, и со оглед на тоа што ми се допаѓаше,и покрај тоа што очекував да има хепи енд ко сите други, а немаше, уште повеќе го засакав филмов. А и Ештон каков е КОЈА НЕ ГО ГЛЕДАЛА, ОБАВЕЗНО ДА ГО ГЛЕДА
Последен филм што го гледав е... ^^^Ајде да видам што филм е ќе го симнам бидејќи го обожавам глумецов. ЕДИТ: и овој од Трендафилка ќе го симнам, да ја видам тужната приказна ццц
Последен филм што го гледав е... Lоve and other drugs Spoiler He беше лош,само очекував некој подраматичен крај,а Jаck ми бил одбивен отсекогаш,а ми се допадна во филмчево
Последен филм што го гледав е... Многу јако филмче, и го посакав животот на таа цурата со куќишта и базени и со Ештон на располагање Патем, спојлерче девојки, спојлерче, не мора да се знае однапред како ќе заврши и дека Spoiler нема хепи енд
Последен филм што го гледав е... Последен го гледав „РИО„ ногу интересно анимирано филмче. Се работи за една мала слатка птица што не знае да лета а само он (машката птица) и уште една има тава птица (женска) од нивнио сој. Само они се останати и луѓето се надеват дека ке се спарат. И филмо е комедии и романтичен и расположува
Последен филм што го гледав е... По кретенска пародија од оваа НЕМА! Бар името на филмов кога го бирале, биле реални и му го ставиле вистинското име!
Последен филм што го гледав е... Глупав, катастрфален. Па и 100 пати го даваат на тв. Ептен заникаде е филмот. едит, не го гледав филмот последен, ама меѓу последните е, па колку да спомнам дека го гледав И да кажам дека Вилијам во филмот е копук невиден
Последен филм што го гледав е... The ghost writer...Добро филмче ..вреди да се погледни.. Таking of Pelham 123...Со оглед на тоа дека Дензел Вашингтон ми е омилен актер..и дека обожавам филмови од овој тип..филмчето ми беше супер!