Последен филм што го гледав е... Значи вчера било ден за Spread, по незнам кој пат уживав гледајќи го филмов и си фантазирав дека некогаш ќе имам куќа со базени, џакузи и таков поглед Ова е филм што никогаш нема да ми биде досаден Кој не го гледал обавезно да го гледа
Последен филм што го гледав е... I AM NUMBER FOUR Spoiler Овој филм е шега, ама ... лоша. Приказнава му доаѓа ко за братучедот на Роберт Патинсон. Само оние вампири, овие вонземјани, а целата Highschool drama е тука. Ужас.
Последен филм што го гледав е... Какво цртано филче...ептен за релаксација.Многу е добар треба да си го погледнете Има ли поразиграно и повесело место на Светот од Рио Де Женеиро, ја мислам нема и еден ден мора да одам за време на карневалот.Самба бејбе
Последен филм што го гледав е... The Boy in the Striped Pajamas. Преубав! Прекрасно прикажана тажна приказна Полн со емоции. Го препорачувам Инаку базирана е на книга, која веднаш се најде на врвот на мојата шопинг листа на книги. Не се сомневам дека е уште подобра
Последен филм што го гледав е... Само што го изгледав, не беше којзнае колку лош. Просечен, веќе видено.
Последен филм што го гледав е... The Day the Earth stood still иаку не сум баш по sci-fi филмови овој ми се допадна многу повеќе од оној со Том Круз Војна на световите мислам дека се викаше а плус Кијану ми е very hot
Последен филм што го гледав е... и ја си го спуштив ама не можам да најдам превод, нема на титлови ниту пак на поднапиши кај најдовте превод?
Последен филм што го гледав е... Јас во темава сум и stalker на Тредафилка и ретко да промаши некое филмче Фино, интересно и реално