Последен филм што го гледав е... Предобро нешто направено кај нас. Mногу реален. А плус стомак почна да ме боли од смеење. Единствена утка во филмов е Дани, воопшто не се совпаѓа.
Последен филм што го гледав е... Фердинанд е врв во филмот Јас сум ептен задоволна, се мислам да идам да го гледам по втор пат. Ем комедија, ем длабока приказна Инаку јас само што го изгледав 13 Многу бизарни работи во филмов. Врв на нечовечноста. Незнам дали ми се свиѓаше, се гадев цело време од тоа каков може да биде човекот - животно. Дури и полошо. Незнам, ваљда вреди да се види, интересен е и напнат, зјапав цело време, не е нималку досаден и глуп. Филмот си е повеќе од океј, али се надевам таква вистинска приказна не постои таму некаде зашто тоа би било кулминација на човечката алчност
Последен филм што го гледав е... Да не е случајно овој новиот Source Code, нов филм, сега во април што излезе http://www.youtube.com/watch?v=y_ldfn5in6M
Последен филм што го гледав е... Класика.За ваков филм вреди да се потрошат скоро 4 саата.Ги обожавам ваквите филмови, а и актерите.Kолку е прекрасна Вивиен, актерките како неа, Одри и сите други дами имаат убавина која според мене секогаш ќе биде поим за прекрасна жена.Имаат толку прекрасни лица,мелодични гласови, обожавам да ги слушам како зборуваат и да ги гледам како глумат, а посебно кога ќе речат Ooo darling со тој прекрасен акцент Инаку конкретно за филот нема шо да кажам, верувам дека сите љубители на добар филм го погледнале и знаат колку вреди.
Последен филм што го гледав е... Black Swan Eдноставно совршен.Го изгледав без пауза,ме наежи,ме расплака,неверојатен е!
Последен филм што го гледав е... Конечно после долго време и јас да го гледам Walk to Remember ..... филмов ме уби ... и незнам зошто не сум го гледала порано, али уште неможам да си ги соберам мислите и средам впечатоците плачење (опасност од поплава) до бола .....
Последен филм што го гледав е... You Again ( 2010 ) - Kristen Bell, Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis, Odette Yustman, Betty White Супер интересна комедија Женско филмче. Многу познати актерки..
Последен филм што го гледав е... имам читано дека намерно го оставиле девојчето во црвено капутче во боја, демек самото девојче ја симболизирало невиината детска душа, а на крај само капутот го најдоа, демек нацистите ја убиле... режисерот сакал да долови колку човекот може да биде суров, да утепа едно невино девојченце и мене страшно ме погодуваат филмовите од овој тип, за евреите, и избегнувам да ги гледам! премногу се жалани инаку LEAM NEESON е повеќе од одличен во филмов, како и секогаш инаку, има книга за филмов, правен е според реална приказна, Oскар е погребан во Eрусалим, по негова желба,како што тој кажал-моите деца се таму... инаку бил бизнисмен, и своите пари ги трошел да им помогне на евреите... има добиено не знам каков орден од израел, а жена му е се уште жива инаку имало голем број Oскаровци, во тоа време, нацисти кои си го ризикувале животот да спасуваат евреи, но, сепак тоа друга тема .... за филмот, прекрасен филм, исто ко пијанист, и момчето во пругавата пижама, но, сепак не е за секој...... и да не бидам офф го гледав BEASTLY и ништо посебно бај д веј бројче, ова е филм со бред пит, Tарантино го режирал, овие се ловци на нацисти, евреи од америка и убиваат нацисти црн хумор е, мене ми се допадна, крајната сцена се газев од смеење со Xитлер, да видиш како го направиле одлепен е филмов, искрено вреди да се погледне http://www.youtube.com/watch?v=5sQhTVz5IjQ