Последен филм што го гледав е... montevideo, bog te video не знам што чекав толку да го изгледам (зашто ги сакам српските филмови), одличен филм. Иако главна тема е фудбалот а јас не сум баш луда по него, филмот ме воодушеви - а башка е базиран на вистинска приказна
Последен филм што го гледав е... The Queen, го даваа на Наша ТВ, ама не го фатив од почеток и си го симнав. Многу добар филм, за разлика од глупоста наречена Kate & William.
Последен филм што го гледав е... По незнам кој пат, ама интересен ми е... Опуштен Spoiler *Многу ми е интересно како зборат со таков црнечки сленг
Последен филм што го гледав е... No strings attached - Natalie Portman & Aston Kutcher ( 2011 ) Романтичен филм
Последен филм што го гледав е... Spoiler Mе наежи малку тоа ненормалното во човеков,тоа цело следење Xилари ми беше убава,за разлика како грда ја знаев
Последен филм што го гледав е... Импресии? Ништо посебно. Има уште 598234 слични вакви филмови, и досадни ми се Остај тоа, секоја можна сцена е нереална.
Последен филм што го гледав е... Женски по кој знае кој пат да ве замолам да пишувате и наслови. Голем број од сликите не ги покажува. Фала
Последен филм што го гледав е... BITTER / SWEET Незнам кој му даде награди на филмов Spoiler Сакам необавезни женски филмчиња да си го одморам мозокот ама ова е тешка лимонатка, апла реклама за кафе. Единствено вредат убавите сцени од Тајланд.
Последен филм што го гледав е... Something Borrowed. Прилично добро филмче. Го препорачувам да го гледате
Последен филм што го гледав е... Spoiler Прашај тука: http://forum.femina.mk/film-i-tv/baram-eden-film-t2393/ Иначе последен го гледав The Last Song. Добар е филмов, само оваа Мајли не ми штима, до мене ли е што не ја сакам ама ептен ми е лигава.
Последен филм што го гледав е... овој го гледав последно, досаден бре Aбе дај нека напраат некој филм ко PEARL HARBOR или ENGLISH PATIENT тоа е филм на место, не овие досадни лимонатки некои си за заљубени гулаби
Последен филм што го гледав е... Wir.Sind.Die.Nacht.2010. Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=bh7AFPoXvA8 Germansko Филмче со Вампирки... ехх секако дека има препорака од мене !!!
Последен филм што го гледав е... The legend of the guardians: The owls of gahoole Ова цртанче и ми се допадна, иако насловот му е долгометражен. Убава порака и многу убаво направен. Само една песна во средината се издвои од другите, колку е лејм, сите други беа на место.