Последен филм што го гледав е... DRIVE ANGRY Магнет и талент сум за пронаоѓање глупави филмови. Овој Николас Кејџ дали е при здрав разум?
Последен филм што го гледав е... Доколку не ја покажува сликата, кликнете на десен клик на слика и view image.
Последен филм што го гледав е... хаха два дена по ред си го гледам и вечер ке има п.с да гледаш да не заспиам јас да ми раскажеш
Последен филм што го гледав е... Beauty & the Briefcase Spoiler Слободна писателка во потрага за романса продава приказната за магазинот Космополитен за наоѓање на љубовта на работното место и оди на тајна задача во финансиска компанија.
Последен филм што го гледав е... го имам спуштено некое време ама никако да се натерам да го гледам. Добар е? страшен?
Последен филм што го гледав е... http://www.youtube.com/watch?v=obYQ2Ubd ... re=related ПРЕУБАВВВВВВ ПРЕУБАВВВВВВВВВ
Последен филм што го гледав е... Chalet girl не ми беше нешто посебно филмот. Али Ед е срцка (ист е како во Госип Гирл)
Последен филм што го гледав е... Rio - Анимиран и детски, ама баш убаво си се опуштив и насмеав, заедно со децата!