Последен филм што го гледав е... No strings attached го гледав последен во кино Рамстор со другарките.Филмов е тешка перверзија, барем на почетокот.Не беше лош,ама за мене е премногу предвидлив, па некаде на пола филм ми стана мнооогу досаднооо
Последен филм што го гледав е... Paranormal activity- ко шо ссум страшливка сега 2 недели не ќе можам да спијам
Последен филм што го гледав е... Очекував комедија, ама не испадна така. Филмов е досаден, чуден на моменти, не очекував ваков филм со двајцава актери.
Последен филм што го гледав е... Мислев дека ќе е многу тапа серија, но сум грешела... супер актерска игра...интересно развитие на филма, WTF?!? моменти, за 1 недела со маж ми изгледавме 4 сезони, остана уште една сезона...многу добар!!!!!!!
Последен филм што го гледав е... интересна приказна ... и дека во денешно време постои вака силна љубов, ахам да ))))
Последен филм што го гледав е... Potpolno se slozuvam so tebe !! Filmot e fenomenalen... a voedno i tazen. Jas se iznaplakav... A ti naveduva da razmislis za nekoi temi od zivotot.Vredi da se izgleda filmov!!!
Последен филм што го гледав е... Па вчера беше неделен ден за мизерни и глупави филмчиња. Секоја чест на изборот, четири часа од мојот живот отидени во неповрат. THE KILLER Акција на Џон Ву, од 1989 година. Главната песна во филмот ќе се сврти едно 5-6 пати, со превод. Од мака сакав да си мавнам еден шамар, после ја најдов на јутјуб и хистерично се смеев некои 20-тина минутки. Rock'n'Rolla Гај Ричи како режисер ми е одличен, секогаш интересни идеи и некој свеж пристап во фаќањето на глумата. Прави одлична атмосфера во филмовите. Овој за жал, има глупава приказна, која згора на се' се развива бавно, непотребни сцени, нема поента, нема смисла воопшто. Жити Тенди Њутн и Џерард Батлер во филмот, па го изгледав, неволно.
Последен филм што го гледав е... Limitless Имав големи очекувања за филмот, знаејќи ја водечката идеја - таблета што ти го активира мозокот 100%. Меѓутоа ништо, освен нафрлани сцени, без ниту еден добар дијалог, ниту една мисла. Само уште еден холивудски филм. Среќа што не ме држеше долго разочарувањето, пуштам Канал5 и: Mi nismo andjeli I Не е потребен коментар.